Το Δίκτυο Κοινωνικής Καινοτομίας έχει σκοπό να δικτυώσει τα Στελέχη των Κοινωνικών Υπηρεσιών στους Δήμους και Κοινωνικούς Φορείς, συμβάλλοντας στην ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας και στην προώθηση δράσεων Κοινωνικής Καινοτομίας.

Στο Δίκτυο Κοινωνικής Καινοτομίας μπορούν να λάβουν μέρος στελέχη που απασχολούνται στις Κοινωνικές Δομές Δήμων και εποπτευόμενων από αυτούς Φορέων ή/και άλλων Κοινωνικών Φορέων, καθώς και Μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας με αντίστοιχες ειδικότητες.
Για να συμμετάσχετε κι εσείς στο Δίκτυο Κοινωνικής Καινοτομίας, πατήστε το παρακάτω κουμπί για να εισαχθείτε στην πλατφόρμα με τους κωδικούς TaxisNET της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.


Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους για την συμμετοχή τους στο Social Innovation NET, ότι κατά την χρήση των κωδικών του TaxisNet, βρίσκεστε στο περιβάλλον του συστήματος ταυτοποίησης της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, οπότε ουδείς λαμβάνει γνώση του ονόματος χρήστη ή του κωδικού πρόσβασης σας στο TaxisNET.
Η διαδικασία ταυτοποίησης είναι ορισμένη από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης και χρησιμοποιείται η υλοποίηση του Πρωτοκόλλου Αυθεντικοποίησης Χρηστών Auth 2.0.

Καλή συνέχεια!


Σύνδεση στην πλατφόρμα

Για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα του Δικτύου Κοινωνικής Καινοτομίας ως χρήστης, πατήστε την παρακάτω εικόνα για να συνδεθείτε μέσω του συστήματος ταυτοποίησης της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (Κωδικοί ΤaxisΝet).


Σύνδεση ως Διαχειριστής - Συντονιστής

Για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα ως Διαχειριστής - Συντονιστής πατήστε ΕΔΩ (χρήση κωδικών ΤaxisΝet).