Τελευταία ενημέρωση 06:29, 17 Ιουλ 2019

Ο Ατρόμητος (Το) παράδειγμα για πρόοδο!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Δεν το λέμε ούτε για να ευλογήσουμε τα γένια (της ομάδας) μας, ούτε για λόγους κολακείας, το λέμε γιατί είναι πραγματικότητα. Στο ερώτημα «ποια ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι το παράδειγμα για πρόοδο», η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Ο Ατρόμητος!.

Στον Ατρόμητο πρέπει να εστιάσεις και όχι στον Ολυμπιακό, στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ όπως κάνει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων φιλάθλων ανάλογα με την οπαδική του προτίμηση. Ο Ατρόμητος είναι το πιο τρανό παράδειγμα της ομάδας που ενώ διαθέτει τα λιγότερα μέσα εν τούτοις έχει κάνει την μεγαλύτερη πρόοδο σε τέτοιο βαθμό που να συναγωνίζεται αντιπάλους με πολύ πιο μεγάλο όνομα, με πολύ πιο μεγάλο όγκο φιλάθλων, με πολύ πιο μεγάλο μπάτζετ, με πολύ πιο μεγάλο μηχανισμό από πίσω τους.

Αυτούς τους αντιπάλους όμως ο Ατρόμητος τους κοιτάζει στα μάτια. Τους έχει μπει στο ρουθούνι και τους ενοχλεί και προσπαθούν με κάθε τρόπο να απαλλαγούν. Γι' αυτό και μόλις φάνηκε απειλητικός προσπάθησαν με τη διαιτησία να υποστείλουν την σημαία του και να τον οδηγήσουν εκεί που θέλουν.

Η απάντηση όμως στο ερώτημα δεν αλλάζει. Όποιος θέλει να βλέπει το ποδόσφαιρο με ουδέτερη ματιά πρέπει να παραδεχθεί ότι μόνο ο Ατρόμητος είναι το πιο κλασσικό παράδειγμα ομάδας που έχει πρόοδο. Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ με τα μέσα που διαθέτουν κάνουν μικρότερα βήματα από τον Ατρόμητο, άλλες φορές προς τα εμπρός, άλλες προς τα πίσω.

Ο Ατρόμητος όμως τα δύο τελευταία χρόνια κάνει συνεχώς βήματα μπροστά γιατί είπαμε παίζει πολύ μεγάλο ρόλο τα όπλα που έχεις στα χέρια σου και ο Ατρόμητος με τα λιγότερα όπλα έχει καλύτερη αποτελεσματικότητα!.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Φεβρουάριος 2019 16:31
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Ρούμπας με ...απάλλαξε από τον κόπο! »
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Στρατιώτης στον Έβρο ο Πολίτης!

Στρατιώτης στον Έβρο ο Πολίτης!

16 Ιουλ 2019 Άγιος Ιερόθεος

Αύριο το event στο κολυμβητήριο του Λόφου!

Αύριο το event στο κολυμβητήριο του…

16 Ιουλ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Στο κάδρο η Ακαδημία!

Στο κάδρο η Ακαδημία!

16 Ιουλ 2019 Άγιος Ιερόθεος

Το νέο 7μελές δ.σ.!

Το νέο 7μελές δ.σ.!

16 Ιουλ 2019 Ηρακλής

Καλύτερος νέος παίκτης της Α1 ο Ζώης!

Καλύτερος νέος παίκτης της Α1 ο Ζώη…

16 Ιουλ 2019 ΓΣ Περιστερίου

Στην καλύτερη 5αδα της Α1 ο Βασιλόπουλος!

Στην καλύτερη 5αδα της Α1 ο Βασιλόπ…

15 Ιουλ 2019 ΓΣ Περιστερίου

Ξεκίνησε σήμερα ο Ατρόμητος Κ19!

Ξεκίνησε σήμερα ο Ατρόμητος Κ19!

15 Ιουλ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας