Τελευταία ενημέρωση 20:05, 23 Ιουλ 2019

Βασιλόπουλος:«Δεν μιλώ για μπάσκετ»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Περιστέρι θα βρεθεί αύριο στο Λαύριο για αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα αλλά ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ούτε που θέλησε να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

 Ο αρχηγός του Γ.Σ.Π. έγραψε στο προσωπικό του blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. πως «αρνούμαι να μιλήσω για μπάσκετ και να πούμε τι πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι με το Λαύριο όταν, εν έτει 2019, συμβαίνουν επεισόδια μέσα στα γήπεδα. Είναι κατακριτέα, τα καταδικάζουμε κι εγώ προσωπικά, ντρέπομαι!

Ντρέπομαι γιατί είμαι ένας άνθρωπος που παίζω μπάσκετ για να έρθει η οικογένεια μου να με δει, για να με χειροκροτήσουν τα παιδιά μου. Με όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Άρη, πραγματικά ευχόμουν και χάρηκα που τα παιδιά μου δεν ήρθαν στο γήπεδο και δεν κινδύνεψαν. Στεναχωρήθηκα όμως για όλα τα υπόλοιπα που αντίκρισαν αυτό το θέαμα. Τους αξίζει κάτι πολύ πιο όμορφο!

Εύχομαι κι ελπίζω να μην ξανά συμβούν τέτοια περιστατικά, πόσο μάλλον και στο γήπεδο μας που έχουμε αποδείξει πως διαθέτουμε οικογενειακό κλίμα. Πρέπει να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε το μπάσκετ που τόσο αγαπάμε και να προσφέρουμε ωραίες εικόνες στα παιδιά και στους φιλάθλους που έρχονται νας μας δουν. Άλλωστε, και γι’ αυτούς παίζουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σκληρή δοκιμασία στο Λαύριο! »
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Πρεμιέρα με ανατροπή η Ντουνάισκα

Πρεμιέρα με ανατροπή η Ντουνάισκα

22 Ιουλ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Πρώτη προπόνηση στο «βουνό» η Κ19!

Πρώτη προπόνηση στο «βουνό» η Κ19!

22 Ιουλ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Και με τη...βούλα ο Χάτσερ!

Και με τη...βούλα ο Χάτσερ!

22 Ιουλ 2019 ΓΣ Περιστερίου

Στο Ελατοχώρι η Κ19!

Στο Ελατοχώρι η Κ19!

22 Ιουλ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας