Τελευταία ενημέρωση 05:18, 19 Απρ 2024

Η σημαία του ΓΣΠ ψηλά στη Λαμία!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Σημασία δεν έχει η αφετηρία ούτε ο προορισμός. Σημασία έχει μονάχα το ταξίδι!. Και το παιδικο τμήμα πόλο του ΓΣΠ έκανε στο διεθνές τουρνουά της Λαμίας ένας πολυ όμορφο ταξίδι μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και με δύσκολους αντιπάλους. Τα παιδιά «μάζεψαν» εμπειρίες, μέτρησαν τις δυνάμεις τους, βγήκαν πολύ πιο δυνατά από πριν εν όψει των επόμενων αγώνων τους, κράτησαν ψηλά τη σημασία του ΓΣΠ.

Η κατάκτηση της 7ης θέσης με τη νίκη στο τελευταίο ματς κόντρα στον Νηρέα Χαλανδρίου με σκορ 7-5 έχει μόνο συμβολικό χαρακτήρα. Το ταξίδι των τριών ημερών είχε σημασία. Ο Γιάννης Φέγγος σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε τα εξής:« Να πούμε ένα ευχαριστώ στον Νηρέα Λαμίας για την πρόσκληση και την τιμή που μας έκανε να μας συμπεριλάβει σε αυτό το διεθνές τουρνουά και να ευχηθούμε καλή αντάμωση με τους αθλητές της Λαμιώτικης Ομάδας!

Να ευχαριστήσουμε τον Κώστα Ζωγράφο για την συμμετοχή του ως συνοδός στην αποστολή της ομάδας.

Να ευχηθούμε περαστικά σε όσους αρρώστησαν ή τραυματίστηκαν.Η ομάδα αποδεικνύει ότι είναι μαζί και στα δύσκολα ... και είμαστε όλοι εδώ για ότι χρειαστεί».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το χρόνο αντίστροφα μετράνε οι Άνδρες! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας