Τελευταία ενημέρωση 07:03, 26 Απρ 2024
Κατηγορία Ιπποκράτης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Ιπποκράτης βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή Περιστερίου κατάφερε να ισοφαρίσει τη μια, δεν μπόρεσε την άλλη και τελικά γνώρισε την ήττα  με σκορ 3-2 για το πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας.

Οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 30’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαγγέλη Παπαχρήσοτυ που αφιέρωσε το γκολ στον φυσικοθεραπευτή Μανώλη Παπαμανώλη. Η ισοφάριση για τον Ιπποκράτη ήρθε με τον Παναγιωτακόπουλο στο 52΄ αλλά στην συνέχεια πήρε το όπλο του ο Στάθης Καπελάκης (η χρυσή αλλαγή του Νίκου Παπαδιώτη) ο οποίος με δύο γκολ στο 68’ και στο 74΄ ανέβασε το σκορ σε 3-1 υπέρ του Ηρακλή.

Το μόνο που κατάφερε ο Ιπποκράτης ήταν να μειώσει με τον Παναγιωτακόπουλο στο 76’ και να δώσει μεγάλο ενδιαφέρον του παιχνιδιού στα τελευταία λεπτά αλλά τίποτα τελικά δεν άλλαξε. Με δύο κίτρινες αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Παπαχρήστου.

ΗΡΑΚΛΗΣ:  Κυριακόπουλος, Κληρονόμος, Καρακωνσταντής, Καπελάκης, Γιαννακόπουλος, Κατσουγιάννης, Αρχοντούλης, Σιώλος, Καρκατσούλης, Παπαχρήστος, Φιλιππάκης. Έπαιξαν και οι  Βασιλείου, Καπελάκης.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ:  Στρατηγαρέας, Γκέκας, Παπαδόπουλος, Μίχος, Δαβιλάς, Σκένδερης, Παναγιωτακόπουλος, Γιαννούλας, Πατσέλης, Καψάσκης, Δημητρακόπουλος. Έπαιξαν και οι  Κερμαλής, Μόσχος, Αποστολάκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μια προπόνηση «σκέτη απόλαυση»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας