Τελευταία ενημέρωση 05:09, 25 Φεβ 2021

Τράπεζα Αίματος δημιουργεί ο ΓΣΠ!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Στην υλοποίηση μιας εξαιρετικής πρωτοβουλίας που σώζει ζωές προχωρά την ερχόμενη Κυριακή ο «ΓουΣουΠου».

 Από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 16.00 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου» (Τζων Κέννεντυ και Γιαννιτσών) θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία με την συνδρομή του Νοσοκομείου «Αττικόν», του οποίου γιατροί και νοσοκόμες αιμοληψίας θα είναι παρόντες σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του γηπέδου.
 
Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθεί τράπεζα αίματος, στην οποία θα έχουν πρόσβαση τα μέλη του ΓΣΠ, που θα συνεισφέρουν, αλλά και οι οικογένειες τους, ένα προνόμιο που θα είναι ΜΟΝΙΜΟ και κυριολεκτικά… ανεκτίμητης αξίας!   Για τον λόγο αυτό θα χορηγηθούν κάρτες αιμοδότη σε όλους τους συμμετέχοντες.
-----------------------------------------------------------------------------------------
 
Γιατί να δώσεις αίμα
 
Αναφέρουμε συχνά σε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται, αποτελεί την πιο μεγάλη, την πιο ασύγκριτη αλτρουιστική πράξη αλληλεγγύης του ανθρώπου προς τον άνθρωπο. Μια προσφορά τόσο ανώδυνη, αλλά και τόσο χρήσιμη.
 
Το να δίνουμε αίμα είναι χρέος όλων. Δικό μας χρέος, σαν Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, είναι να ευαισθητοποιήσουμε για την ανάγκη και την αξία αυτής της προσφοράς.
Να δώσουμε λίγο αίμα για να γεμίσει η ψυχή μας με τη χαρά και την ευτυχία μιας ζωντανής και γεμάτης νόημα παρουσίας μας στον κόσμο, να χαρίζουμε ζωή σ' αυτούς που έχουν ανάγκη αίματος. Να αισθανθούμε τη χαρά προσφέροντας αίμα στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο. Γι αυτό λοιπόν…
 Δίνεις αίμα, δίνεις… ζωή!
-----------------------------------------------------------------------------

Οι μαθητές (σ.σ. αγόρια και κορίτσια), αλλά οι και γονείς τους, θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα και παράλληλα να προσφέρουν σε όσους έχουν ανάγκη. Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάριο πρώτων βοηθειών καθώς και να μάθουν απο την διατροφολόγο κ. Παπαγεωργίου Άννα για τον ρόλο της διατροφής στη ζωή ενός αθλητή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας : 

09.30:  3 on 3 Αγόρια και Κορίτσια Α', Β', Γ' Δημοτικού.

11.00 :  3 on 3 Αγόρια και Κορίτσια Δ', Ε', ΣΤ' Δημοτικού.

12:30 : Τουρνουά Μπάσκετ Ενηλίκων 

- Γονέων Εκπ. Νέα Παιδεία - ΓΣΠ

- Καθηγητων - Δασκάλων Νέα Παιδεία

- Προπονητών - Γυμναστών ΓΣΠ

- Αγώνας μεικτής Γονέων Καθηγητών - Μαθητών 

14:00  : Τουρνουά 4Χ4 Γονέων - Μαθητών (2 γονείς - 2 μαθητές)

15:00 : Τουρνουά 3Χ3 και 5Χ5 Μαθητών Γυμνασίου.

Οι αθλητές του ΓΣΠ μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην Γραμματεία του Συλλόγου καθημερινά από τις 14.00 έως τις 21.00 στο τηλέφωνο 210 5777147. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οι Παίδες με 30 πόντους το Μαρούσι! »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
neo frontistiria
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας