Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Tα «Δίδυμα» πήραν άδεια λειτουργίας!

Κατηγορία Βόλεϊ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Άδεια για την τέλεση αγώνων πήρε το κλειστό γυμναστήριο «Δίδυμα» του Άγιου Ιερόθεου το οποίο χρησιμοποιεί η ομάδα  Peristeri Volle.

Με ανακοίνωση του ο περιστεριώτικος σύλλογος που καλλιεργεί με συνέπεια και οργάνωση το άθλημα σε περισσότερα από 400 κορίτγσια αναφέρει τα εξής:

«Με συντονισμένες και επίπονες προσπάθειες μηνών το κλειστό μας Δίδυμα πήρε την πολυπόθητη επίσημη άδεια τέλεσης αγώνων και είναι από τα ελάχιστα κλειστά στην επικράτεια που πληροί των αυστηρών κριτηρίων της Περιφέρειας.
Νιώθουμε την ανάγκη θερμών ευχαριστηρίων προς τον Δήμαρχό μας Ανδρέα Παχατουρίδη αλλά και των εκλεκτών συνεργατών του Πολυξένης Κορόγιαννη, Μαίρης Τσιώτα, Δημήτρη Χιώτη, Τάσο Θεοδωράκο.
Όλοι οι άνθρωποι αυτοί, οι άνθρωποί μας, συνεργάστηκαν εξαιρετικά με τον Πρόεδρό μας Ιωάννη Σταθιά που είχε από πλευράς συλλόγου την ευθύνη του έργου, ώστε να απολαμβάνουμε σήμερα αυτή την επιτυχία! Το έργο είχε δυσκολίες τεχνικές (επιδιορθώσεις, προσαρμογές, αναβαθμίσεις, συμπληρώματα, καθαρισμούς, νέο εξοπλισμό) αλλά όταν η ομάδα εργασίας είναι τόσο δυνατή, τα αποτελέσματα είναι μόνο θετικά!
Επίσης, στο συνολικό πλαίσιο αναβάθμισης του χώρου στέγασής μας έγινε την περασμένη Τετάρτη 08/02/2017 εκτίμηση ζημιών στέγης από τον μηχανολόγο εμπειρογνώμονα της ALCHIMICA ΑΕ κ. Μπάχο Παναγιώτη. Παρά τις δυσμενείς συνθήκες, ανεβήκαμε ( Ο Πρόεδρός μας) στη στέγη με βοήθεια γερανού που διέθεσε η αντιδήμαρχος κα Τσιώτα και έγινε λεπτομερής καταγραφή ζημιών στη στεγάνωση. Ο κος Μπάχος συνέταξε ήδη τη τελική πρόταση για τις εργασίες στεγανοποίησης οι οποίες θα αρχίσουν άμεσα όταν επιτρέψει ο καιρός»