Τελευταία ενημέρωση 23:05, 25 Απρ 2024

Τα δύο μεγάλα διλήμματα Πίντο εν όψει Ξάνθης!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μάλλον τον πιο ευχάριστο πονοκέφαλο θα πρέπει να αντιμετωπίζει ο Σα Πίντο εν όψει του αγώνα με τη Ξάνθη το Σάββατο το μεσημέρι στο Περιστέρι.

Η επιστροφή του Λε Ταλέκ από τιμωρία και η μια εβδομάδα παραπάνω του Μανιάτη στην ομάδα που τον βοήθησε να προσαρμοστεί ακόμη περισσότερο σημαίνει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός αντιμετωπίζει αυτομάτως δύο πολύ μεγάλα διλήμματα:

Α) Αν θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης ο Λε Ταλέκ που είναι ο βασικός σέντερ φορ ή ο Ντάουντα που πέτυχε το γκολ στην Τρίπολη και δείχνει να έχει μια ξεχωριστή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Β) Αν θα ξεκινήσει από αυτό το παιχνίδι στη βασική ενδεκάδα τον Μανιάτη κάτι που θα συνεπάγεται και την έξοδο ενός από τους Μπάγκα-Ούμπιντες ή αν αποφασίσει να τους χρησιμοποιήσει και τους τρεις πρέπει σε αυτή την περίπτωση να μείνει εκτός ενδεκάδας παίκτης από άλλη θέση.  Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί από τον προπονητή Σα Πίντο η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Η σημερινή προπόνηση έγινε στο αθλητικό κέντρο και απουσίασε για 3η μέρα λόγω ίωσης ο Παντελιάδης. Για τον ίδιο λόγο έλειψε σήμερα ο Νίκος Παπαδόπουλος. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η Ξάνθη συνέχεια της Τρίπολης για την Κ20! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας