Τελευταία ενημέρωση 17:02, 24 Απρ 2024

Βγάλτε τσαμπουκά και η νίκη είναι κοντά!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τον ίδιο αγωνισιτκό τσαμπουκά που έβγαλαν στην Τρίπολη καλούνται να βγάλουν οι παίκτες του Ατρόμητου στον σημερινό αγώνα με τη Ξάνθη στις 3 το μεσημέρι  στο γήπεδο Περιστερίου με στόχο να συνεχίσουν την αντεπίθεση που ξεκίνησαν στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Στο πρώτο του παιχίδι μέσα στο Περιστέρι ο Ρικάρντο Σα Πίντο φιλοδοξεί να το συνδυάσει με νίκη απέναντι σε μια από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος και σε ένα παιχνίδι με τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει στον Παντελιάδη κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει αριστερά ο Κατράνης ενώ μάχη γίνεται στην κορυφή της επίθεσης ανάμεσα σε Λε Ταλέκ-Ντάουντα. Ο Μανιάτης κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ξεκινήσει αλλά θα χρησιμοποιηθεί στην εξέλιξη του αγώνα.

Πιθανή σύνθεση: Γκορμπούνοφ, Κατράνης, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Μπάγκα, Ούμπιντες, Λημνιός, Πλατέλλας, Τόνσο, Λε Ταλέκ ή Ντάουντα.

Η αποστολή της Ξάνθης (εκτός ο τιμωρημένος Δήμος Μπαξεβανίδης): Καμαρά Κάσα, Ντε Λούκας Πάμπλο, Λάζιτς Ντζόρτζε, Λουσέρο Αντριάν, Μεχία Αλφρέδο Αντόνιο Εσκομπάρ, Πιτσέλι Μάρκος Πινέϊρο, Σολτάνι Καρίμ, Σιλά Σαλίμο, Γιουνές Χαμζά, Ζίβκοβιτς Ζίβκο, Βασιλακάκης Θεόδωρος, Ζαρόπουλος Μιχάλης, Καρασαλίδης Αριστοτέλης, Λισγάρας Χρήστος, Ορφανίδης Λάζαρος, Ράνος Αντώνιος, Τριάδης Παναγιώτης, Φλίσκας Κώστας.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 18 Φεβρουάριος 2017 08:59
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η Κ17 με ψυχή τον Πανιώνιο 2-1 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας