Τελευταία ενημέρωση 04:56, 20 Απρ 2024

Ο απόηχος του ντέρμπι με Ηλυσιακό

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για την ισοπαλία ( 7-7) στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Α2 ανδρών Πόλο μίλησαν στο pisina.net  και στον δημοσιογράφο Γιώργο Χρήστου ο φουνταριστός του Περιστερίου Γιώργος Καλαμάρης και ο προπονητής του Ηλυσιακού Γιάννης Σταύρου.

Γιώργος Καλαμάρης- Φουνταριστός Περιστερίου

«Κάναμε μια άσχημη αρχή στο παιχνίδι. Ίσως ξαφνιαστήκαμε από την ενέργεια που έβγαλε ο Ηλυσιακός. Το θέλαμε και οι δύο πάρα πολύ το παιχνίδι και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό Νίκαιας:

«Στόχος σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη ανεξαρτήτως αν είμαστε φαβορί ή όχι. Θέλουμε πολύ την νίκη προκειμένου να εξασφαλίσουμε νωρίς την είσοδο μας στα πλέι-οφ και την παραμονή μας».

Γιάννης Σταύρου- Προπονητής Ηλυσιακού

«Οι κατηγορίες αυτές και τα παιδιά που αγωνίζονται σ’ αυτήν την κατηγορία δεν είναι πάρα πολύ έμπειρα. Ξεκινήσαμε καλά καθώς προηγηθήκαμε 5-1 αλλά δεν τελειώνει εκεί το παιχνίδι. Ούτε είμαστε Ολυμπιακός να κερδίζουμε 15-1. Σαφώς και θα γυρνούσε στο παιχνίδι το Περιστέρι. Παρόλα αυτά έγινε ένα ωραίος αγώνας που δίνει ευκαιρία και δυνατότητα στις δύο ομάδες να συνεχίσουν πάντα με προπόνηση να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στο μέλλον».

Για τον παίκτη παραπάνω του Ηλυσιακού:

«Νομίζω είναι το βασικό μας όπλο που σήμερα δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Μπορεί το Περιστέρι να έπαιξε καλύτερα στην άμυνα. Χάσαμε αρκετά παραπάνω που θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι από πολύ νωρίς και με διαφορά».

Για το επόμενο παιχνίδι με τα Χανιά:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι θα παίξουμε στην έδρα μας, πρώτη φορά στα Ιλίσια. Τα Χανιά είναι πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς, αλλά θα παίξουμε για να πάρουμε την νίκη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η Α' φάση για τους Μίνι Παίδες »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας