Τελευταία ενημέρωση 17:55, 19 Απρ 2024

Την στέλνει στην Β’ και μένει «ζωντανός με Ντιγκίναρο!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Στην Β’ Εθνική στέλνει τη Βέροια από σήμερα ο Ατρόμητος!.

Με γκολ του Νικολά Ντιγκινί στην επανεμφάνιση του για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο επικράτησε με 1-0 μέσα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και παράλληλα διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για τα play offs διατηρώντας τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από ΑΕΚ και Ξάνθη.

Κακό παιχνίδι πάντως από τον Ατρόμητο που είχε βέβαια απέναντι του μια ομάδα που έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία.

Όλα τα λεφτά η πάσα του Μανιάτη (εκεί έδειξε την εμπειρία του) στη φάση του γκολ στο 89’ που έδωσε τη μπάλα στον Ούμπιντες, εκείνος «έβγαλε» την τέλεια συρτή σέντρα ενώ είχε αποτύχει τις προηγούμενες φορές που επιχείρησε σέντρες και ο Ντιγκινί με προβολή στην άδεια εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

                                                                                      Το ματς

Πολύ δυνατό ξεκίνημα για την Βέροια στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλύτερα κι αιφνιδίασαν τον Ατρόμητο, που βρέθηκε κλεισμένος στα καρέ του. Η ομάδα του Ντόστανιτς δεν μπόρεσε να βγάλει κάποια όμως μεγάλη φάση, όμως από την άλλη δεν απειλήθηκε καθόλου ακόμη κι όταν οι Περιστεριώτες ισορρόπησαν το ματς.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε. Ο Ατρόμητος ανέβασε τις γραμμές του όμως είχε κακή λειτουργία στο δημιουργικό κομμάτι και στην κυκλοφορία της μπάλας. Η Βέροια ανέβασε και πάλι στροφές στο φινάλε του ημιχρόνου όπου επισκέφτηκε αρκετές φορές την εστία του Γκορμπούνοφ, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία αφού ο Φυτανίδης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στις καθυστερήσεις (45+1’).

Όπως στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στο δεύτερο, η Βέροια ήταν αρκετά ανώτερη. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και συνέχισαν να κυκλοφορούν καλύτερα την μπάλα και ήταν πολύ πιο επικίνδυνοι σε σχέση με τον Ατρόμητο. Οι παίκτες του Σα Πίντο κατάφεραν να παγώσουν τον ρυθμό και το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις.

Τα πράγματα άρχισαν να αγριεύουν στο τελευταίο τέταρτο, όπου η Βέροια βρήκε χώρους αφού και οι Περιστεριώτες ρίσκαραν λίγο περισσότερο με την είσοδο των Λε Ταλέκ και Ντιγκινί. Η «βασίλισσα του Βορρά» φώναξε για πέναλτι όταν ο Κιβρακίδης ανέτρεψε τον Κάλβο, όμως ο Βάτσιος υπέδειξε φάουλ και είχε δίκιο στο ξεκίνημα της φάσης για χέρι του Καπετάνου. Κάπως έτσι φθάσαμε στη φάση του 89’ που έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο.

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος (82’ Σισοκό), Μπαλάφας (73’ Μπελαΐντ), Ασίγκμπα, Τομάς (49’ Άρτσε), Καλί, Αντονιάν, Στόιτσεφ, Κάλβο, Καπετάνος,Σαρπόνγκ

Ατρόμητος (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπάγκα, Μανιάτης, Ούμπιντες, Πλατέλλας (77’ Ντιγκινί), Λημνιός (89’ Βασιλείου), Ντάουντα (68’ Λε Ταλέκ).

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Φεβρουάριος 2017 22:36
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πίντο:«Να δείξουμε περισσότερο πάθος» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας