Τελευταία ενημέρωση 00:55, 27 Μαρ 2025

Έφυγαν από τη Δράμα με ψηλά το κεφάλι!

Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Η Γυναικεία Ομάδα του Ατρόμητου έκανε μεγάλη προσπάθεια στη Δράμα για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής αλλά γνώρισε την ήττα από τις Αμαζόνες με σκορ 2-1.

 Ήταν ένας αγώνας όπου στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτριες της Κοντομίχη άργησαν πολύ να βρουν τα πατήματά τους και δέχτηκαν δύο γκολ σε μικρό χρονικό διάστημα 15ο κ 20ο λεπτο κι με ενα τετ α τετ της Κοπελου η οποία δενκατάφερε να φέρει το ματς στο 1-1, ολοκληρώθηκε το πρώτο ημιχρόνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δεν άφησε περιθώρια στις γηπεδουχες ,πίεσε έπαιξε με πάθος και στο 55' ήρθε το εκπληκτικό γκολ με ανάποδο ψαλίδι της Αργυριαδη το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και το  καλύτερο ίσως  γκολ του πρωταθληματος.

Οι γηπεδούχες πιεζαν αλλά χωρίς αποτέλεσμα με την ομάδα μας να χάνει τις ευκαιρίες για την ισοφάριση. Το θετικό είναι ότι η ομάδα της Κοντομιχη παρόλο το μικρό της ηλικίας των παιδιών και  την απειρία τους στην Α Εθνική δείχνει ότι βγάζει  ένα απίστευτο πάθος και πείσμα απέναντι σε εμπειρες και μεγαλύτερης ηλικίας αντιπάλους.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Μάρτιος 2017 15:50
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ευχαριστίες για τη φιλοξενία των Αμαζόνων »

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας