Τελευταία ενημέρωση 06:19, 18 Απρ 2024

Το Παραδείσι (Ρόδου) αγκάλιασε ο Ατρόμητος!

Κατηγορία Ποδόσφαιρο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νέο μέλος απέκτησε το δίκτυο σχολών Ατρόμητου που αγκάλιασε αυτή τη φορά τον Κλεάνθη Παραδεισίου από το πανέμορφο νησί της Ρόδου. Η Ακαδημία του Κλεάνθη αριθμεί 130 περίπου παιδιά.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι το σύνθημα «Αγκαλιάζουμε την Ελλάδα» συνεχίζεται με την ένταξη μιας ακόμη ακαδημίας ποδοσφαίρου.

Είναι ο ΑΕΣ Κλεάνθης Παραδεισίου Ρόδου με έτος ίδρυσης το μακρινό 1927. Η ανδρική του ομάδα μετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε ανάμεσα στον Υπεύθυνο του δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου και τον προέδρο του νησιώτικου συλλόγου Μανώλη Παπακωνσταντίνου ο οποίος δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί πιστεύουμε ότι κάναμε μια από τις καλύτερες συνεργασίες  με μια μεγάλη ομάδα, η δουλειά της οποίας τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο Ακαδημιών είναι γνωστή σε όλους.

Η δική μας ακαδημία αριθμεί 130 παιδιά και εκτιμούμε ότι με την τεχνογνωσία που θα πάρουν οι προπονητές μας θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στην ανάδειξη ταλέντων που η επαρχία διαθέτει πάρα πολλά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γκολ και θέαμα στην Κοψαχείλα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας