Τελευταία ενημέρωση 20:45, 19 Απρ 2024

Το μήνυμα της μεγάλης νίκης των «μικρών» με ΟΣΦΠ!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Μία μεγάλη επιτυχία από τους «μικρότερους των μικρών» της Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Π. ! Την περασμένη Τρίτη  δόθηκε ένας αγώνας – επίσημος – στα πλαίσια του αναπτυξιακού πρωταθλήματος προ αγωνιστικών κατηγοριών.

Τα αγόρια του Γ.Σ.Π. που αγωνίσθηκαν ήταν μεταξύ 10 και 12 ετών ! «Αντίπαλοι» ήταν οι αντίστοιχοι μικροί του Ο.Σ.Φ.Π. ! Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 0-4 όταν στον αγώνα έπαιζαν οι 12χρονοι και 11χρονοι.

Όμως το Περιστέρι είχε εφεδρείες ! Μόλις στο νερό έπεσαν οι 10χρονοι και από τις δύο ομάδες, όλα άλλαξαν. Το παιχνίδι γύρισε υπέρ του Περιστερίου και με την δυναμικότερη επιστροφή των 11χρονων και 12χρονων στην τελευταία περίοδο, η νίκη έμεινε στο Περιστέρι. Τελικό σκορ 9-8 για τον Γ.Σ.Π.!

Μία κατηγορία που όλα τα παιδιά είναι νικητές. Όμως το Περιστέρι απέδειξε και μέσα από την νίκη αυτών των μικρών ότι μπορεί να βγει δυνατά μπροστά στο Water Polo! Να σταματήσει την εσωτερική μετανάστευση αθλητών από τα Δυτικά προς τα Νότια! Να δώσει τις σωστές ευκαιρίες σε όλους όσους θέλουν αν παίξουν για την «δυτική όχθη»!

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 15:21
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στην τελική ευθεία οι Κορασίδες! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας