Τελευταία ενημέρωση 06:02, 24 Απρ 2024

Έκαναν τον σταυρό τους με τον Σταυρόπουλο!

Κατηγορία Ανθούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ομάδα Παλαιμάχων της Ανθούπολης κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση και νίκη ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του για το τουρνουά της Ένωσης παλαιμάχων Αθήνας, εναντίον της πολύ καλής ομάδας του Δάσους-Δάφνης Χαϊδαρίου.

Μετά από πολύ καιρό η Ανθούπολη παρουσιάστηκε πλήρης. Αυτό βοήθησε στην παραγωγή πολύ όμορφων φάσεων. Οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και έκαναν πολύ όμορφους συνδυασμούς. Η Ανθούπολη είχε την πρωτοβουλία κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο και μετά από έναν πολύ όμορφο συνδυασμό και την εναλλαγή οκτώ πασών με μια επαφή έφτασε στην επίτευξη του πρώτου γκολ με πλασέ του Σταυρόπουλου.

Το δεύτερο γκολ ήρθε πάλι από ωραία ομαδική ενέργεια και όμορφο τελείωμα εντός περιοχής από τον Σταυρόπουλο. Το ημίχρονο έκλεισε με μία όμορφη κάθετη πάσα του Σχίζα στον Σταυρόπουλο ο οποίος σημείωσε χατ τρικ πετυχαίνοντας τρία γκολ σε ένα ημίχρονο αναγκάζοντας τους συμπαίκτες του και τους αντιπάλους τους να κάνουν τον σταυρό τους με την ρέντα του.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες αλλά και να σημειώνουν πολλά γκολ. Η φιλοξενούμενη ομάδα μείωσε το σκορ σε 3-1 για να έρθει ο Μπακλαβάς μετά από όμορφη ενέργεια του Δημάκη και πλασέ στο δοκάρι να κάνει το 4-1.

Η ομάδα του Δάσους-Δάφνης Χαϊδαρίου μείωσε εκ νέου σε 4-2 για να έρθει ο Δημάκης με απευθείας φάουλ να κάνει το 5-2.

Το σκορ έκλεισε η φιλοξενούμενη ομάδα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 5-3. Μετά από αρκετό καιρό η Ανθούπολη ευχαριστήθηκε ποδόσφαιρο και σε αυτό βοήθησε και η φιλοξενούμενη ομάδα.
Έπαιξαν για την Ανθούπολη οι Μπάκας, Ζώτος, Κολοκάθης, Καρίτζης, Μπακλαβάς, Παπαγιαννόπουλος, Καζέρος, Σχίζας, Χολόγκιτας, Δημάκης, Σταυρόπουλος, Δημητρόπουλος, Μπακλαβάς Β., Φαφούτης, Βράχος.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 17:15
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Να ξαναπάρει τα «πάνω της» στην Ειρήνη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας