Τελευταία ενημέρωση 13:05, 25 Απρ 2024

Φέγγος:«Δίνουμε αγώνα ενότητας και δυναμικής»

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο της Χωράφας η συνάντηση μεταξύ των εφόρων του τμήματος Υδατοσφαίρισης και των γονέων των αθλητών για να συζητηθούν θέματα που τους απασχολούν και χρειάζονται λύσεις.

Ο Γενικός Έφορος του Water Polo Γιάννης Φέγγος σε μήνυμα του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης γράφει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Την Πέμπτη δίνουμε ίσως τον πιο σημαντικό αγώνα της 3ετίας από το Restart... Δίνουμε τον αγώνα της ενότητας και της δυναμικής μας. Μαζευόμαστε σαν γονείς που υπηρετούν μία από τις πιο αξιόλογες προσπάθειες που έκανε η πόλη μας και αποφασίζουμε σαν πολίτες , σαν δημότες και σαν άνθρωποι της υδατοσφαίρισης , με βάση και γνώμονα τις αξίες μας , για το ποια θα είναι η στάση μας απέναντι σε προβλήματα που μένουν άλυτα εδώ και χρόνια και έχουν αντίκτυπο πρώτα στα παιδιά μας και σε συνέχεια στην πορεία της προσπάθειας μας.

Φίλοι το τμήμα κατάφερε να σταθεί όρθιο όλο αυτό το διάστημα μέσα από τους αγώνες που δώσαμε και κάναμε ΟΛΟΙ εμείς , είναι ένα υγιές τμήμα που δεν επιβάρυνε ποτέ τον Σύλλογο.

Ένα τμήμα που μιλάει περήφανα για πάρτη του ΟΛΗ η πόλη και χειροκροτούν την προσπάθεια πολλοί σύλλογοι.Όσοι μας αγνόησαν αυτά τα 3 χρόνια , όσοι μας πολέμησαν θα βγουν στον αφρό της πισίνας ... όπως τους αξίζει!

Την Πέμπτη 6/2 στις 20:00 γίνεσαι ο σημαντικότερος παίκτης της ΟΜΑΔΑΣ σου ... αυτός που το σκουφί του γράφει ...γονιός!

Υ.Γ. Στην συνάντηση θα πρέπει να παρευρεθούν μόνο γονείς που τα παιδιά τους αθλούνται στο ανδρικό τμήμα. Οι συνάντηση είναι μόνο για γονείς!

Τέρμα τα παιχνίδια εκτός πισίνας ...Εμείς στηρίξαμε κάθε προσπάθεια και δεχτήκαμε την απαξιωτική στάση.

Μιλάει ο 8ος παίκτης τώρα ...ο πιο σημαντικός! Ο κόσμος της κερκίδας μας !».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στον 2ο Όμιλο Αττικής οι Μίνι Παίδες »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας