Τελευταία ενημέρωση 14:48, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

O Πέτρος Δημάκης έκανε τα πάντα ( έκοβε, μοίραζε, τάκλιν και γκολ )  και ο Π.Ο.Α.Λ. πήρε με  4 - 2 το ντερμπι κορυφης τον Ερυθρο αστερα και συνεχιζει το δρόμο του για μια θέση στα μπαράζ.

Ο Ερυθρος Αστερας μπηκε πολυ δυνατα και προηγήθηκε στο 15 με 0-1 υστερα απο συνεχομενα λαθη της αμυνας του ΠΟΑΛ. Το γκολ ξύπνισε τους παίκτες του ΠΟΑΛ που  ισοφαρισε γρηγορα με τον Κριστοφερ υστερα απο βολε του Σουρσου που βρηκε τον Μητση και αυτος με μια καταπληκτικη πασα εβγαλε μονο τον Κριστοφερ που σουταρε και εκανε το 1-1.

Ακολουθησε πολυ ωραιο ποδοσφαιρο και πανω κατω η μπαλα με φασεις και για τις δυο ομαδες ( δοκαρι ο Ερυθρος Αστερας ) και γκολ ο Π.Ο.Α.Λ  υστερα απο καταπληκτικο σουτ βολιδα του Πέτρου Δημάκη για το 2-1 .

Το ωραιο θεαμα που προσφεραν και οι δυο ομαδες συνεχιστηκε και στο δεύτερο ημιχρονο αλλα ο ΠΟΑΛ ειχε τον Δημάκη σε μεγάλη μέρα και πιο  πολυ πάθος και θεληση για την νικη.

Ο ο Δημάκης με απευθειας εκτελεση κορνερ εκανε το 3-1 και ο Ιακωβος Τακος με βολ πλανε εκανε το 4-1. Μεγαλη ευκαιρια εχασε ο Νικος Μητσης και μετα ο Κεβιν σε αλλη φαση για το 5ο γκολ. Μειωσε ο Αστερας στο τελος σε 4-2 με φαουλ. Ακυρωθηκε γκολ του Κοτσαλου. Πρώτος παίκτης του αγώνα ο Δημάκης, πολύ καλός ο Μήτσης αλλά και οι Τάκος, Μποζινόπουλος, Σαράφης, Κότσαλος, Κρίστοφερ, Τσιλιβαράκος, Δάνας, Σούρσος. Έπαιξαν ακόμη οι Χολογκίτας, Μπραζίτιτος, Πουλόπουλος, Αργυρόπουλος.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τα αποτελέσματα του Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας