Τελευταία ενημέρωση 22:35, 24 Απρ 2024

Τα «Δελφίνεια '17» πέρασαν επιτυχώς στην ιστορία!

Κατηγορία Δελφίνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με επιτυχία ολοκληρώθηγκαν οι αγώνες που κάθε χρόνο διοαργανώνουν τα Δελφίνια στο Κολυμβητήριο της Χωράφας. Η ανακοίνωση του περιστεριώτικου συλλόγου αναφέρει τα εξής:

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος άλλη μία διοργάνωση,τα ΙΔ΄ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ 2017, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν ώστε να καταστεί επιτυχημένη η διοργάνωση και ιδιαιτέρως:

   Ευχαριστούμε το Δήμο Περιστερίου για την αμέριστη συμπαράσταση στην διεξαγωγή των αγώνων , καθώς και όλο το δημοτικό συμβούλιο με προεξέχοντα τον Δήμαρχο Περιστερίου Κο. Ανδρέα Παχατουρίδη για την παρουσία τους στην επίσημη εναρξη των αγωνων.

   Ευχαριστούμε όλους τους συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα τον ΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ απο την ελεύθερη Αμμόχωστο Κύπρου.  Ευχαριστουμε την ΚΟΕ για τη συνδρομή της στην ομαλή διεξαγωγη των αγώνων.   Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την πολύτιμη οικονομική στηριξη του συλλόγου μας σ΄αυτήν την προσπάθεια.   Και κυριως ευχαριστουμε τους γονεις εθελοντες που αφιέρωσαν ατελειωτες ωρες ωστε να μπορεσουμε να διοργανωσουμε τα ΙΔ΄ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ 2017.

    Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά με τα ΙΕ΄ ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ 2018 τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κατέκτησαν το Πρωτάθλημα Ελλάδας στην Τεχνική! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας