Τελευταία ενημέρωση 02:35, 18 Απρ 2024

«Διαψεύσαμε τους ψευδοπροφήτες»

Κατηγορία Χρυσούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με πολλές αιχμές η διοίκηση της Χρυσούπολης έκανε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς που σφραγίστηκε με την επίτευξη της παραμονής στη Β' κατηγορία. Αναλυτικά το σχόλιο της διοίκησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Φέτος έγινε το μεγαλύτερο θαύμα σωθήκαμε πανηγυρικά με καρδιά, διαψεύσαμε τους ψευδοπροφήτες που έπαιζαν στοίχημα μετά την αφαίρεση των έξι βαθμών ότι πέσαμε και περίμεναν την πτώση μας για να βγάλουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Ήθελαν  να μας αναγκάσουν να παραιτηθούμε, ο πρόεδρος και ο προπονητής να φύγουν. Και να αναλάβουν εκείνοι την ομάδα που ούτε καν μέλη της ήταν ποτέ.

Όμως τα σχέδια τους ναυάγησαν. Αυτοί οι ακατάλληλοι παίκτες, ο άσχετος προπονητής και ο άχρτηστος πρόεδρος κατάφεραν να είναι μια ομάδα 14 παιχνίδια αήττητοι. Μια νίκη και μια ισοπαλία με την Αθηναϊδα, μια νίκη, μια ισοπαλία με τη Νέα Ιωνία, δύο νίκες με τη Λυκόβρυση και δύο ισοπαλίες με τον Άγιο Δημητριο. Γι’ αυτό λοιπόν τα μπογαλάκια σας και σε άλλη παραλία. Γελάνε μαζί σας και σας φτύνουν αλλά εσείς νομίζετε ότι ψιχαλίζει».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Ιούνιος 2017 14:10
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αποχώρησε ο Βλαχόπουλος! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας