Τελευταία ενημέρωση 14:09, 25 Απρ 2024

Πιάνει δουλειά η Διοικούσα Επιτροπή!

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πιο δυνατός βγαίνει ο ΑΟ Περιστερίου έπειτα από τη χθεσινή Γενική Συνέλευση καθώς ορίστηκε η διοικούσα επιτροπή που θα ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά έχοντας την συμπαράσταση σημαντικών στελεχών της ομάδας. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει τα εξής:

«Έγινε η γενική συνέλευση στον Α.Ο. Περιστερίου που τηρουμένων των αναλογιών ήταν επιτυχής αφού παραβρέθηκαν όλα τα μέλη της ομάδος που χρόνια τώρα οδηγούν και βοηθούν τον σύλλογο.

Ξεκαθαρίστηκαν πάρα πολλά πράγματα και πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας που πλέον μπαίνει σε μια τροχιά όπου επιτάσσουν οι καιροί και  με πλήρη οργάνωση σε όλους τους τομείς έτσι ώστε όλοι να χαίρονται το ποδόσφαιρο και παράλληλα να αναδεικνύονται  ποδοσφαιριστές όπου θα έχουν την ευκαιρία να δουλεύουν σε επαγγελματικά πρότυπα και να προοδεύουν βοηθώντας την ομάδα και παράλληλα τον εαυτό τους αφού θα τους παρέχονται όλα τα εχέγγυα γι’ αυτό.

Στη διοικούσα επιτροπή συμμετέχουν οι Βασίλης Μπαρούσης, Νίκος Καβρίκας- Ιατρού, Κώστας Κουλουρίδης, Δημήτρης Τσιλεπής, Βασίλης Καταλιακός, Γιώργος Καραγιάννης. Αυτοί θα έχουν την ευθύνη να τρέξουν και να οργανώσουν την ομάδα που όμως θα έχουν κι αυτό είναι σημαντικό την αμέριστη συμπαράσταση και συμμετοχή των υπολοίπων που είναι Ανδρέας Βαρελάς, Βασίλης Δαιμονάκος, Δημήτρης, Αλέκος και Γιώργος Πλέστης, Θανάσης Δημητρίου ο απερχόμενος πρόεδρος  Λάμπρος Ιατρούδης  , Δημήτρης Αναστασόπουλος, Παναγιώτης Τρωϊάνος, Σταύρος Σκόρδας . Απουσίασαν και κάποια στελέχη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων όπως οι πρώην Πρόεδροι Νίκος Αναστασόπουλος, Λάμπρος Δαιμονάκος, καθώς και ο Καζακόπουλος Χαράλαμπος όπου όμως θα συμμετέχουν κι αυτοί στην κοινή προσπάθεια.

Είναι σίγουρο ότι θα είναι μια διαφορετική χρονιά με διαφορετική φιλοσοφία και ο ΑΟ Περιστερίου θα επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Εν αρχή είναι ο Αλεξάκης! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας