Τελευταία ενημέρωση 05:24, 19 Απρ 2024

Διαπρέπει ο «ξενιτεμένος» Μπενεχούτσος!

Κατηγορία Γλαύκος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι επιτυχίες για τον «Big-Ben» Θοδωρή Μπενεχούτσο, τον αθλητή  του Γλαύκου που βρίσκεται εδώ και τέσσερα χρόνια στην μακρινή Αυστραλία, δεν σταματούν. 

Διαπρέπει στις πισίνες της Αυστραλίας και όταν του δίνεται η ευκαιρία τιμάει τα χρώματα της πατρίδας μας με τον καλύτερο τρόπο.  

Ο 19χρονος πλέον κολυμβητής στο μίτινγκ «Mare Nostrum» του Μονακό. στον τελικό των 200 μ. πεταλούδα,  βρέθηκε πίσω από σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας κολύμβησης, όπως  ο Ούγγρος  Λάζλο Τσεχ και ο Αυστραλός Ντέιβιντ Μόργκαν,  και με χρόνο 2:02.82 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Επίσης, στα 100μ. πεταλούδα κατέλαβε την 5η θέση, κάνοντας παράλληλα ατομικό ρεκόρ με χρόνο 53.63 (είχε 53.86), πάλι πίσω από σπουδαία ονόματα όπως ο Τζέιμς Γκάι από τη Μεγάλη Βρετανία που πήρε την πρώτη θέση με 52.30 και ο Λάζλο Τσεχ από την Ουγγαρία που τερμάτισε δεύτερος με 52.35.

Σε ανακοίνωση της η διοίκηση του Γλαύκου αναφέρει:« Τα συγχαρητήρια όλων μας στο Θοδωρή για μια ακόμα φορά, που συνεχίζει και αποδεικνύει την καλή κατάστασή του και επιβεβαιώνει συνεχώς τις υψηλές του δυνατότητες.  Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει και καλή επιστροφή στην Ελλάδα».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Ιούνιος 2017 21:23
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αυλαία με διακρίσεις του Προαγωνιστικού! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας