Τελευταία ενημέρωση 14:43, 25 Απρ 2024

Η λαμπρή γιορτή στο Δημαρχειακό Μέγαρο!

Κατηγορία Βόλεϊ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τη ετήσια γιορτή του που ανεβάζει ακόμη το επίπεδο του ως ομάδας πραγματοποίησε στο φινάλε μια σπουδαίας από πλευράς επιτυχιών το Peristeri Volle σε αίθουσα του συνεδριακού κέντρου του Δήμου Περιστερίου.  Από πολύ νωρίς ο χώρος γέμισε  ασφυκτικά με αθλήτριες, γονείς και φίλους του Peristeri Volley School που απολάμβαναν από το πρώτο λεπτό την παρουσία τους στον εκπληκτικό χώρο του νέου δημαρχείου.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Τους ανθρώπους μας και όλους τους φιλοξενούμενους υποδέχτηκε ο πρώτος πολίτης της πόλης μας, δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης μαζί με τους στενούς του συνεργάτες Τάσο θεοδωράκο, Μαίρη Τσιώτα, Ξένη Κορόγιαννη, Νίκο Κασουρίδη, Τάσο Καλλιάφα, Η διαρκής παρουσία των παραπάνω ανθρώπων αλλά και άλλων όπως του Αντιπροέδρου του ΟΠΑΑΠ Δημήτρη Χιώτη και του στελέχους των τεχνικών υπηρεσιών Νίκου Ιωάννου είναι συγκινητική και ουσιαστική στην καθημερινότητά μας, έχοντας συμβάλει ως ακρογωνιαίοι λίθοι στήριξης και προόδου μας.

Συγκινητική ήταν επίσης η παρουσία της προέδρου του συλλόγου προστασίας αγέννητου παιδιού "Η Αγκαλιά" κας Μεταλληνού. Στους σύντομους χαιρετισμούς τους προς την γιορτή μας, διατράνωσαν την πίστη και στήριξή τους προς το Peristeri Volley School.

Το γεγονός αυτό μνημονεύτηκε και στην ομιλία του Προέδρου Ιωάννη Σταθιά προς το πολυπληθές κοινό. Αποκαλυπτική ήταν και η ομιλία της αρχηγού της ομάδας των γυναικών Ερασμίας Παλιατέα, η οποία περιέγραψε γλαφυρά της ένταξή της στην ομάδα και το μοναδικό κλίμα που βρήκε όταν πρωτοήρθε το Σεπτέμβρη.

Την τιμητική τους ασφαλώς είχαν οι ομάδες μας που ξεπέρασαν το εαυτό τους και πέτυχαν να ακουστεί το Περιστέρι σε όλο το ελληνικό βόλεϊ διευρύνοντας την αναγνωρισιμότητά του πολύ πιο μακριά από τα στενά όρια της πόλης μας.
Βραβεύτηκαν:
Η πρώτη αρχηγός (2007) του Peristeri Volley Βιργινία Συφιανού
Η ομάδα των γυναικών (άνοδος Β Εθνική κατηγορία)
Η ομάδα των κορασίδων Α (3η θέση ΕΣΠΕΔΑ)
Η ομάδα Παγκορασίδων Α (2η θέση ΕΣΠΕΔΑ)
Η ομάδα Παγκορασίδων Β (1η θέση ΕΣΠΕΔΑ)
Η ομάδα Παγκορασίδων Γ (1η θέση ΕΣΠΕΔΑ)
Η Ερήνη Γλυνού ως η καλύτερη επιθετικός
Οι προπονητές μας Χρήστος Κουγιουμτζόγλου, Κυριάκος Καλαιτσίδης, Νότα Δροσινού, Λουκάς Καράτζαλης, Αλέξανδρος ΝΙκηφορίδης, Χριστίνα Βούκια, Αγγελική Μπαμπάτσικου για τις ηθικές αξίες που μεταλαμπαδεύουν στα παιδιά μας και την επιστημονική και διδακτική τους πληρότητα.
Οι οικογένειες Λάμπρου, Γιαννουλάκη, Κασουρίδη, Στασινοπούλου ως παλαιότερες στο μητρώο μελών του συλλόγου μας για τη διαρκή αγάπη και αφοσίωση στο Peristeri Volley.
Ιδιαίτερη στιγμή, η βράβευση της θρυλικής Σοφίας Αγγελάκη και τα λόγια καρδιάς με απόσταγμα εμπειριών που απεύθυνε προς γονείς και τα παιδιά. Η Σοφία με τη σειρά της έδωσε τους επαίνους προόδου στις αθλήτριές μας.
Παράλληλα με τις βραβεύσεις, αριστεία, ομιλίες αφιερωματικά βίντεο που είχε ετοιμάσει η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης υπήρξε και έντονο μουσικό χρώμα με κλασσικές, παραδοσιακές και σύγχρονες δημιουργίες σπουδαίων ελλήνων και ξένων συνθετών, άψογα εκτελεσμένες από τους Νίκο Ντεκούλη (δημιουργό του ύμνου του συλλόγου μας), Αθανασία Σταθιά και Βίκυ Κασουρίδου. Ο ψαλμός του ύμνου της ομάδας στην αυλαία της γιορτής από όλους τους παρευρισκόμενους ήταν μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, που δύσκολα μπορεί κανείς να ξεχάσει.
Την τελευταία και πιο πικάντικη γεύση ανέλαβε με εξαιρετική επιτυχία ο νέος μας χορηγός Pizza Fan ως γαστρονομικό επιστέγασμα της βραδιάς.
Η νέα χρονιά μας βρίσκει ένα, ίσως και περισσότερα σκαλοπάτια ψηλότερα από πέρυσι και η πρόοδος απαιτεί το ίδιο και για την επόμενη. Οι νίκες δεν είναι αυτοσκοπός αλλά η διαρκής προσπάθεια να βελτιωνόμαστε σε όλα τα στοιχεία, που συνθέτουν το Peristeri Volley School. Γιατί και στον Αθλητισμό «Τα πάντα ρει» είναι αιώνιο σύνθημα και οδηγός».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Καλοκαιρινό καμπ τον Ιούλιο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας