Με την Ευαγγελία Καλδή του Ατρόμητου να παίζει ως ελλαγή η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε με 3-1 από την Πολωνία στον εναρκτήριο αγώνα της για την 1η προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2018, η οποία ηττήθηκε 3-1.
Δύο πολωνικά γκολ στο πρώτο ημίχρονο (28’ Καρζέφσκα, 45’ Ρατάζτσικ) διαμόρφωσαν δυσμενείς αγωνιστικές συνθήκες. Στο δεύτερο ημίχρονο η «γαλανόλευκη» μείωσε το σκορ με την Πουλίδου στο 59ο λεπτό ύστερα από ασίστ της Γεωργατζή, ωστόσο στο 75’ η Παρζέφσκα σκόραρε εκ νέου για την Πολωνία, που πήρε τους τρεις πρώτους βαθμούς στο τουρνουά.
Ελλάδα: Χατζηχαριστού, Πατερνά, Καραπέτσα, Κατιρτσίδου, Τσακίρη, Παλαμά (85’ Δρακωνάκη), Πούλιου, Παπαϊωάννου, Γεωργατζή, Χατζηνικολάου (51’ Γούλα), Σαχινίδου (76’ Καλδή).