Τελευταία ενημέρωση 11:44, 18 Απρ 2024
Κατηγορία Ανθούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Σε ένα ματς με πολλά γκολ και εναλλαγή στο σκορ, οι Παλαίμαχοι Ανθούπολης πήραν πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό τελικό σκορ τη νίκη απέναντι στο πολύ καλό σύνολο των Παλαιμάχων της Κοψαχείλας.
Η Ανθούπολη κατάφερε για ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο να έχει την κατοχή της μπάλας χάνοντας απίστευτες ευκαιρίες, αρχικά με τον Σταυρόπουλο, στο 15', να πλασάρει σε ανεπανάληπτο τετ α τετ πάνω στον τερματοφύλακα ενώ 2 σουτ του Χολόγκιτα, στο 20' και 25,' από το ύψος της μεγάλης περιοχής απέκρουσε ο εξαιρετικός τερματοφύλακας της Κοψαχείλας. 
Το γκολ για την Ανθούπολη ήρθε στο τέλος του ημιχρόνου με τον Χολόγκιτα να κλέβει τη μπάλα έξω από την περιοχή και με ατομική ενέργεια και διαγώνιο πλασέ να ανοίγει το σκορ.
Το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε ολοκληρωτικά στη Κοψαχείλα που έπιασε στον ύπνο την ομάδα της Ανθούπολης και με 2 πολύ όμορφα γκολ στο 50' και 55' ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ κάνοντας το 1-2. 
Η συνέχεια ήταν καταιγιστική, με την Ανθούπολη να πιέζει σε όλο το γήπεδο με τους Σταυρόπουλο, Χολόγκιτα, Σπίνο και τον γερόλυκο Δημητρόπουλο να καταπίνουν χιλιόμετρα. Η πίεση απέφερε καρπούς, με τον Σπίνο να ανατρέπεται μέσα στην μεγάλη περιοχή στο 65ο λεπτό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χολόγκιτας, όπου αστόχησε, αλλά στην επαναφορά μετά την απέκρουση του τερματοφύλακα έφερε το ματς στα ίσα (2-2). 
Την ολική ανατροπή έκανε ο Σταυρόπουλος, στο 70ο λεπτό, με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η Κοψαχείλα προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με τους Καπνίση, Ηλιόπουλο Μπακλαβά και Δέλγα στη άμυνα να βάζουν στοπ στην όποια σκέψη για δημιουργία ευκαιρίας. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 80ο λεπτό μετά από λάθος της άμυνας της Κοψαχείλας που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Χολόγκιτας και με ψιλοκρεμαστό πλασέ από τα 25 μέτρα να σημειώνει το τελικό 4-2.
Ευχαριστούμε την ομάδα της Κοψαχείλας που παρά το ακατάλληλο της ώρας (22:00) ανέβηκε στο Περιστέρι για την διαξαγωγή του αγώνα.
Για την Ανθούπολη Αγωνίστηκαν οι: Μπάκας άλκης, Μπακλαβάς Βαγγέλης, Ηλιόπουλος Ηλίας, Καπνίσης Χρήστος, Δέλγας Θανάσης, Φαφούτης Κώστας, Σπίνος Άνθιμος, Δημητρόπουλος Βασίλης, Χολόγκιτας Στάθης, Σταυρόπουλος Παύλος, Μπακλαβάς Τάσος.
Επόμενος αγώνας
ΧΑΪΔΑΡΙ - ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Παραμένει σε κρίση! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας