Τελευταία ενημέρωση 18:11, 19 Απρ 2024

Έκλεψαν την παράσταση οι Παμπαίδες!

Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με την προσέλευση περισσότερων από διακοσίων ατόμων, διοργανώθηκε η ετήσια εκδήλωση του Φοίνικα για την κοπή της πίτας, των τμημάτων των ακαδημιών  στο Κ.Υ.Β.Ε. Περιστερίου.
Η διοίκηση της ομάδας, δια στόματος του ιδίου του Προέδρου Αλέξη Μαργαρίτη, δήλωσε παραπάνω από ικανοποιημένη για την ανταπόκριση του κόσμου, και για άλλη μια φορά εκθείασε το έργο που γίνεται στα τμήματα των υποδομών

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ειδική αναφορά μέσα από το λόγο του Γενικού Γραμματέα του Δ.Σ. μας Άναστάσιου Μπέσιου, έγινε σε όλους όσους βοηθούν έμπρακτα το σύλλογό  είτε αυτοί βρίσκονται στα τμήματα των ακαδημιών , είτε είναι οι άμεσοι χορηγοί της ομάδας μας.

Επίσης, παρόντες από τον Δήμο Περιστερίου, ήταν ο Αντιδήμαρχος Κος Θεοδωράκος Αναστάσιος, η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α.Π Κα Κορόγιαννη Πολυξένη και φυσικά ο ίδιος ο Δήμαρχος της πόλης  Κος Ανδρέας Παχατουρίδης που απηύθυνε και έναν μικρό χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους.

Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς δεν ήταν ένα, αλλά ήταν όλο το τμήμα των Παμπαίδων μας που κατέκτησε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημά της Ε.Π.Σ.Α. που συμμετείχε.


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Όταν σίγησε ο Αμακόντου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας