Τελευταία ενημέρωση 03:42, 24 Απρ 2024

«Κερκιδάρες και οι καθιερωμένες αλλοιώσεις»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τον απολογισμό του Σαββατοκύριακου έκαναν οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin μέσα από την επίσημη σελίδα τους.

«Αλλο ενα Σαββατοκύριακο πέρασε με κερκιδάρες εντός, εκτός αλλά και τα καθιερωμένα πλέον σφυρίφματα με αλλοιώσεις αποτελεσμάτων.

Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - τυρί 116-76

Το Σάββατο στο κλειστό ομάδα και κόσμος έκαναν αυτό που έπρεπε, έδειξαν για ακόμα μια φορά ποιος είναι το αφεντικό και οτι αυτές οι κατηγορίες δεν τους αξίζουν. Χαλαρό απόγευμα, 100αρα στο χωριό και το κλειστό να παίρνει φωτιά.

λαμία - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

Με ή χωρίς απαγόρευση εμείς θα είμαστε εκεί. Ακόμα ενα εκτός έδρας κοντά στην ομάδα, με τα χιλιόμετρα στα κοντέρ να συνεχίζουν να γράφουν. Για ακόμα μια αγωνιστική το διαιτητικό τρίο έκανε την δουλειά του, αυτό που ξέρει καλύτερα απο την αρχή του πρωταθλήματος. Η συνέχεια που έρχεται θα είναι ακόμα πιο δύσκολη αλλα δεν θα μας φανεί τίποτα περίεργο πλέον, εδώ είμαστε όμως ομάδα και κόσμος να αντιμετωπίσουμε τον οποιοδήποτε.

Ετοιμαζόμαστε, συντονιζόμαστε και συμμετέχουμε στις κινήσεις που θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα. Σε λίγες μέρες έχουμε τον επαναληπτικό κυπέλλου..στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

καλαμάκι - Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 4-10

Ακόμα μία νίκη για την ομάδα του πόλο που συμπλήρωσε την 3η συνεχόμενη. Μπράβο στα παιδιά, στηρίζουμε όλοι την προσπάθεια τους».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Φεβρουάριος 2018 22:53
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Συνεχίζουμε δυνατά»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας