Τελευταία ενημέρωση 20:52, 25 Απρ 2024
Κατηγορία Γαλαξίας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ήττα στο Αιγάλρω από τον Ορφέα με σκορ 2-1 γνώρισε ο Γαλαξίας.

Το δελτίο τύπου της περιστεριώτικης ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Έχουμε ίσως καταντήσει γραφικοί να λέμε για την ομάδα μας ότι προσπαθεί και παίζει κατά βάση, καλό ποδόσφαιρο κερδίζει τις εντυπώσεις αλλά όχι τους βαθμούς.
Το ίδιο έγινε και στο Αιγάλεω με αντίπαλο τον Ορφέα.

Ο Γαλαξίας είχε σε όλο τον αγώνα τον έλεγχο, τις ευκαιρίες με χαρακτηριστικό 3 κλασσικές με το σκορ στο 1-1 και εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιγνίδι όδευε προς την ισοπαλία, λόγω της δυστοκίας και της ανικανότητας μας, να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ, ήλθε στο 83’ ένα διώξιμο από 40 και πλέον μέτρα αντίπαλου ποδοσφαιριστή και ενώ ο τερματοφύλακας μας ήλεγχε την μπάλα αυτή από κακό υπολογισμό γλίστρησε από τα χέρια του με αποτέλεσμα να γίνει το 2-1.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τελευταία 3 παιγνίδια με αντίπαλους ομάδες που είναι πιο κάτω βαθμολογικά από εμάς απωλέσαμε 8 βαθμούς, που αν τους είχαμε θα διεκδικούσαμε με αξιώσεις την άνοδο στην Β Αθήνας.

Λέμε απωλέσαμε γιατί και στα 3 παιγνίδια είμασταν ανώτεροι δημιουργήσαμε πλήθος ευκαιριών ,χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα δηλαδή το γκολ.
Χαρακτηριστικά στο κυριακάτικο παιγνίδι ο αντίπαλος εισήλθε με αξιώσεις μια φορά στην περιοχή μας και όμως κατορθώσαμε γιατί περί κατορθώματος πρόκειται να ηττηθούμε.

Συνεχίζουμε και θα τονίσουμε για μια ακόμα φορά ότι είμαστε ευχαριστημένοι από όλους τους ποδοσφαιριστές μας και τον προπονητή μας και συνεχίζουμε την δουλειά για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και αργά η γρήγορα το ποδόσφαιρο θα δικαιώσει την ομάδα μας γιατί πράγματι βάσει της εικόνας της το αξίζει. Το γκολ για την ομάδα μας σημείωσε ο Γιώργος Πιτταράς.

Ξεκίνησαν οι:Κοσμόπουλος, Κανελλόπουλος, Κανδυλιώτης, Πιτταράς, Βλάχος, Μαυρής, Ρομπάνος, Γιούρκας, Σπηλιωτόπουλος, Κάσο, Χαντζάκος. Έπαιξαν και οι Καπελάκης, Καρκατσούλης, Κούτσικος, Σαμουλτάς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Καθάρισε» δίκαια την Κορωνίδα (2-0) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας