Τελευταία ενημέρωση 05:30, 16 Απρ 2024

Σπουδαίες Κορασίδες 2ες στην Αττική!

Κατηγορία Βόλεϊ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τη 2η θέση στην Αθήνα κατέκτησε η καταπληκτική ομάδα Κορασίδων του  Peristeri Volley απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο τον Απολλώνιο Κερατσινίου) στον απίθανο τελικό Κορασίδων ΕΣΠΕΔΑ 2017-2018 που έγινε χθες στα «Δίδυμα» του Άγιου Ιερόθεου.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν ίσως το πιο συγκλονιστικό τελικό της τελευταίας δεκαετίας στην κατηγορία τους  προσφέροντας μοναδικό θέαμα, σασπένς και καρδιοχτύπια.

Τελικό σκορ 3-2 για την ομάδα από το Κερατσίνι μέσα σε φανταστική φίλαθλη ατμόσφαιρα εκατοντάδων φιλάθλων που κατέκλυσαν και πάλι τα Δίδυμα
Το Περιστέρι  αν και είχε το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας από όλες τις ομάδες αυτών των αγώνων (15 από τις 16 ηρωίδες μας συνεχίζουν ηλικιακά τουλάχιστον και τον επόμενο χρόνο) έφτασε μια ανάσα από τη πρώτη θέση αλλά τελικά η νίκη έγειρε στις λεπτομέρειες αλλά και δίκαια στην αντίπαλη πλευρά!
Να σημειώσουμε ότι το μοναδικό αθλητικό σύνολο που παρουσίασε ο Κουγιουμτζόγλου αποτελούσαν όχι μόνο νεότερα παιδιά αλλά και αυτά που έμαθαν βόλει στο Περιστέρι , χωρίς δηλαδή καμία μετεγγραφή αθλητριών από άλλες ομάδες.
Με χρυσά γράμματα γράφουν το όνομά τους στην ιστορία του Peristeri Volleyball School οι μοναδικές: Τσάτουμα, Κασουρίδου, Ατέσογλου, Γλυνού, Παναγιωτοπούλου, Σκέμπη, Μιλή, Ζιώγα, Γκρίφισια, Λάμπρου, Χρανιώτη, Στασινοπούλου, Κικριλή, Μιχοπούλου, Πετροπούλου, Κολιούλη!
Η τελευταία στη λίστα Κολιούλη (2005 γεννημένη) ήταν και η μικρότερη σε ηλικία από όλες τις αθλήτριες που μπήκαν στο τερέν αυτού του τελικού! Και μάλιστα ήταν καταπληκτική όπως και όλες τους
Το κερασάκι στη τούρτα ήταν διπλό. Αφενός η ανάδειξη της Ατέσογλου (γεννημένη το 2003) ως κορυφαίας επιθετικού του τουρνουά αλλά και η βράβευση της Δήμητρας Σιώρη μιας εκ των κορυφαίων φυσιογνωμιών του ελληνικού βόλεϊ που φόρεσε υποδειγματικά τη φανέλλα του Perister Volley προσφέροντας ανεκτίμητη προστιθέμενη αξία στο ήθος και τη κουλτούρα της πορτοκαλί ομάδας!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στις «16» της Ελλάδας οι Κορασίδες! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

14 Απρ 2024 Χρυσούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας