Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαζάρου: «Κανείς δεν μας πίστευε»!

Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την πρωτοπόρο Δάφνη Παλαιού Φαλήρου σε ντέρμπι που θα κρίνει την συμμετοχη του στα μπαράζ ανόδου αντιμετωπίζει το Σάββατο εκτός έδρας ο εκπληκτικός φέτος Φοίνικας.

Ο προπονητής του Γιώργος Λαζάρου αναφερόμενος στο συγκεκριμένο ματς τόνισε τα εξής: ««Όταν στο τέλος του πρώτου γύρου ήμασταν 10οι στη βαθμολογία με 22 βαθμούς, κανείς δεν πίστευε ότι τρεις αγωνιστικές πριν το τελος της περιόδου θα πάμε να παίξουμε ως τρίτοι, ένα ντέρμπι ανόδου με τη Δάφνη μέσα στο Φάληρο. Σε μια πολύ δύσκολη χρόνια, που ουσιαστικά δεν εχουμε γήπεδο και τις συνθήκες για να δουλέψουμε σε συνθήκες πρωταθλητισμού, οι παίκτες μου τα κατάφεραν.

Γιατί ισως αυτοί,περισσότερο από όλους, πίστεψαν ότι μπορούν να κάνουν αυτό το ντεμαράζ.
Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στη συνέχεια, αυτό που έχουν καταφέρει ως τώρα αποτελεί κατόρθωμα, που το πιστώνονται αποκλειστικά οι ίδιοι.


Στο συγκεκριμένο ματς, σίγουρα θα είμαστε η ομάδα που θα έχει το λιγότερο άγχος. Παίζουμε στην έδρα του πρωτοπόρου που θέλει τη νίκη μέσα στο γήπεδο του για να ξεκαθαρίσει το πρωτάθλημα.

Από την άλλη και εμείς μόνο με νίκη θα μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλο στη συνέχεια, όμως το ότι θα μπούμε στο παιχνίδι ως το αουτσάιντερ, μας βαραίνει λιγότερο.

Έχω ζητήσει από τους παίκτες μου να μπουν να ευχαριστηθούν ένα ματς που με τη δικη τους προσπάθεια του έδωσαν χαρακτήρα ντερμπυ, να πάρουν τη νίκη, και από κει πέρα θα δούμε μας τι μας επιφυλάσσει η πορεία.


Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα εχουμε κάποιες μικρές αλλαγές σε σχέση με τα δυο τελευταία ματς, και θα προσαρμόσουμε τη τακτική μας βάσει της ιδιαιτερότητας του παιχνιδιού. Πρέπει να φανούμε δεμένοι αμυντικά και στα 90 λεπτά, ενώ ταυτόχρονα να εκμεταλλευτούμε τις προϋποθέσεις που θα δημιουργήσουμε για να πετύχουμε γκολ.

Για να παρουμε τους τρεις βαθμούς, πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να πάμε το παιχνίδι εκεί που θελουμε εμεις. Εχουμε πολύ καλη ψυχολογία και θα τα δώσουμε όλα για μια τεράστια νίκη».

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Μάιος 2018 16:21