Τελευταία ενημέρωση 10:30, 20 Απρ 2024

Ο Ευκλείδης Μεγάρων για το σεμινάριο του Ατρόμητου!

Κατηγορία Ποδόσφαιρο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μεγάλο ενδιαφέρον,  οι προπονητές του Α.Σ. Ευκλείδη, παρακολούθησαν το 2ο επιμορφωτικό σεμινάριο της ΠΑΕ Ατρομήτος, για τους προπονητές του δικτύου των soccer schools.

Το σεμινάριο διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου της ΠΑΕ Ατρόμητος στις 17&18 Μαΐου 2018.  Η πρώτη  ημέρα αποτελούσε εκπαίδευση θεωρητικού περιεχόμενου και ασκήσεις επί χάρτου, ενώ η δεύτερη ήταν αφιερωμένη στην πράξη.

Την δεύτερη ημέρα ο προπονητής της Κ20 κος Σεροπιάν, παρουσίασε τη μεθοδολογία ανάπτυξης του επιθετικού παιχνιδιού στο σύστημα 4-2-3-1 ενώ ο κος Μπεκρής Ευάγγελος καθηγητής του Πανεπιστημίου,  παρουσίασε την κλιμάκωση ενός πλούσιου ασκησιολόγιου, για την διδασκαλία του 2 εναντίον 1 στις ηλικίες Κ10 και Κ12.

Μεγάλη τιμή για την ακαδημία του Ευκλείδη  όντας πλέον το πιο παλιό μέλος από τα 26 ενεργά μέλη του δικτύου των Soccer Schools της ΠΑΕ Ατρομήτου, (που μαζί με την ακαδημία της Μυκόνου) κλήθηκε να απευθύνει χαιρετισμό κατά την έναρξη του 2ου επιμορφωτικού σεμιναρίου προπονητών.

Ο προπονητής Αναστάσιος Κίτσιος, απευθυνόμενος σε ένα ακροατήριο προπονητών από όλη την Ελλάδα, έκανε μία σύντομη ανασκόπηση στην επιτυχημένη 4ετή συνεργασία του Ευκλείδη με την ΠΑΕ Ατρόμητος, εξήρε τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης ενός σεμιναρίου τόσο υψηλού επιπέδου και ευχήθηκε την επιτυχή (όπως και εγένετο) έκβαση του.


Όλοι οι προπονητές των σχολών απ’ όλη την Ελλάδα, όπως και οι προπονητές του Ευκλείδη Κίτσιος Αναστάσιος, Χατζής Γεώργιος, Σαμπάνης Κων/νος και Σκληρός Δημήτριος, έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις έχοντας παρακολουθήσει ένα διήμερο σεμινάριο υψηλού επιπέδου.

Το δίκτυο του Ατρομήτου διαρκώς μεγαλώνει και εξελίσσεται καθιστώντας τα μέλη του άρτια οργανωμένες ακαδημίες σε όλα τα επίπεδα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Μάιος 2018 16:00
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας