Τελευταία ενημέρωση 14:15, 18 Αυγ 2022

Ο Μηλίτσης νέος προπονητής του Δικέφαλου!

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Δημήτρης Μηλίτσης που ξεχωρίζει για την ποιότητα του χαρακτήρα του και την αγάπη του για τις ομάδες της πόλης μας προεξέχοντος του Ατρόμητου του οποίου είναι ένθερμος φίλαθλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Δικέφαλου Περιστερίου.

Με πείρα σχεδόν  25 χρόνων στο Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα Περιστερίου ο Μηλίτσης  έρχεται να βάλει  ένα λιθαράκι γνώσεων, εμπειρίας, με πολύ διάθεση και γεμάτος αισιοδοξία στην ομάδα του Δικεφαλου για να έχει μια αξιοπρεπή εμφάνιση στην Α'κατηγορία του πρωταθληματος.
Μόνο τυχαία δεν είναι αυτή η συνεργασία αφού και οι δύο πλευρές ήταν πολύ κοντά για αρκετό διάστημα αλλά τώρα ήταν ο κατάλληλος χρόνος για να υλοποιηθεί η κοινή τους επιθυμία.
Ο Μηλίτσης  ενημερώθηκε από την διοίκηση για τα αγωνιστικά όσο και για τα οργανωτικά δρώμενα και τους στόχους της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
Την δεδομένη χρονική στιγμή προέχει η ενίσχυση της ομάδας με νέους παίκτες. Στις τάξεις του Δικεφαλου έχουν προστεθεί  ήδη τρεις αξιόλογες μονάδες και έπεται συνέχεια των μεταγραφικων εκπλήξεων!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Ιούνιος 2018 14:57
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η κορυφή είναι μόνο για τον Ατρόμητο! »
Μπακαράς
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Έδωσε το πρώτο τεστ

Έδωσε το πρώτο τεστ

16 Αυγ 2022 Ανθούπολη

Στην Αθήνα Ντένμον-Τζούστον

Στην Αθήνα Ντένμον-Τζούστον

16 Αυγ 2022 ΓΣ Περιστερίου

Κι επίσημα ο Χαρίσης στη Σίβασπορ
Στην Αθήνα ο Μπίλαν

Στην Αθήνα ο Μπίλαν

15 Αυγ 2022 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας