Τελευταία ενημέρωση 05:25, 20 Φεβ 2019
Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Την  αποχώρηση από τη διοίκηση του ΑΟ Περιστερίου ανακοίνωσε ο Δημήτρης Πλέστης.

Η επιστολή του αναφέρει τα εξής:

«Μετά από 15 χρόνια ποδοσφαιρικής παρουσίας και σχεδόν 30 χρόνια στο Δ.Σ. Του ΑΟ Περιστερίου, σχεδόν μια ολόκληρη ζωή, υπηρετώντας το σύλλογο, έφτασε η στιγμή έτσι ώστε να αποχωρήσω οριστικά από το Δ.Σ. Της ομάδας με τις καλύτερες αναμνήσεις. Τις όποιες πικριές τις αφήνω πίσω μου και τις ξεχνάω. Παρελθόν μαζί μου αποτελούν και τα αδέλφια μου Αλέκος και Γιώργος Πλέστης.

Νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια προσπαθήσαμε να αναπτύξουμε το σύλλογο φτάνοντας τον σε πολύ υψηλόπ επίπεδο απ’ όλες τις απόψεις. Αθλητικό -κοινωνικό- πολιτιστικό έναν σύλλογο πολύ δυνατό για τον οποίο είμαι υπερήφανος ξοδεύοντας ατελείωτο χρόνο, κόπο και χρήματα μαζί με όλους τους υπόλοιπους συμβούλους που αποχώρησαν. Τους Βασίλη Δαιμονάκο, Κώστα Κουλουρίδη, και παλιότερα τους Λάμπρο Δαιμονάκο, Δημήτρη Αναστασόπουλο, Στέλιο Ζαφειρίδη καθώς και τους ανθρώπους που συνεχίζουν σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια όπως ο Ανδρέας Βαρελάς, Βασίλης Μπαρούσης, Νίκος Αναστασόπουλος, Γιώργος Καραγιάννης, Δημήτρης Τσιλεπής, Νίκος Καβρίκας Ιατρού.

Όλοι μαζί κάναμε κάτι τεράστιο για την Αγία Τριάδα ειδικότερα και το Περιστέρι γενικότερα. Όποιοι γνωρίζουν από ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το αντιλαμβάνονται. Έφτασε όμως η κόπωση και είναι καιρός να ανανεωθεί ο σύλλογος με νέους ανθρώπους και όσο το δυνατόν περισσότερους. Εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ.. Πάντα θα σέβομαι όλες τις αποφάσεις του γιατί γνωρίζω πάρα πολύ καλά τις δυσκολίες που υπάρχουν και τις θυσίες που χρειάζονται για να συντηρηθεί ένα σωματείο του επίπεδο του ΑΟ Περιστερίου».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Ιούνιος 2018 15:00
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το βάρος στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς! »
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Προετοιμασία για Τρίπολη

Προετοιμασία για Τρίπολη

19 Φεβ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Δεύτερη νίκη με ΑΟ Κωφών 3-0!

Δεύτερη νίκη με ΑΟ Κωφών 3-0!

19 Φεβ 2019 Πράσινα Πουλιά

Ανατρεπτική με Άφοβο 3-2

Ανατρεπτική με Άφοβο 3-2

19 Φεβ 2019 Ένωση Περιστερίου

Μόνο νίκη με Αχιλλέα!

Μόνο νίκη με Αχιλλέα!

19 Φεβ 2019 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας