Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ομάδα με μέλλον και μέταλλο η Κ16!

Κατηγορία Ερασιτέχνης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια καταπληκτική χρονιά που την ανέδειξε ως μια από τις ποιοτικότερες ομάδες στην ηλικία της πραγματοποίησε φέτος η Κ16 του Ατρόμητου με παίκτες που γεννήθηκαν το 2002 και στην συντριπτική τους πλειοψηφία θα αποτελέσουν την επόμενη Κ17!.

Έχοντας «dna νικητή»  και μέταλλο ομάδας που  εκμεταλλατεύτηκε  το πλούσιο ταλέντο των παικτών του,  ο Ατρόμητος Κ16 συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο τουρνουά Attica διεκδικώντας την πρώτη θέση από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα στα περισσότερα παιχνίδια του στερήθηκε βασικά του στελέχη που ενώ ηλικιακά είχαν δικαίωμα συμμετοχής, αγωνίζονταν με τον Ατρόμητο Κ17 στο πρωτάθλημα της Super League κάτι που προκάλεσε πάντως πολύ μεγάλη ικανοποίηση μεταξύ των στελεχών της Ακαδημίας.

Εμφανώς ικανοποιημένος για τα πεπραγμένα της Κ16, ο Υπεύθυνος του ΑΠΣ Ατρόμητος κ. Αθανάσιος Κασπίρης τόνισε στο apsatromitosfc.gr τα εξής: «Είμαστε πάρα πολυ ευχαριστημένοι για τη φετινή παρουσία της Κ16 η οποία έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο και αναγνωρίστηκε από όλους όσοι είναι μέσα στο χώρο των Ακαδημιών ως μια ομάδα με πολύ ταλέντο και πολύ περισσότερο μέλλον. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια μέσα από την καρδιά μου σε όλα τα παιδιά, να έχουν υγεία και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιούνιος 2018 18:42