Τελευταία ενημέρωση 12:46, 16 Απρ 2024

Κουστένης:«Ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια»!

Κατηγορία Φίλιππος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια ομάδα που θα  «σφύζει» από φιλοδοξία και διάθεση για σκληρή δουλειά είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει ο νέος τεχνικός του Φίλιππου Τζίμης Κουστένης εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια του αθηναϊκού μπάσκετ.

Ο έμπειρος περιστεριώτης τεχνικός τόνισε στο peristerisports ότι η ομάδα: «ως νεοφώτιστη στην Α ΕΣΚΑ θα στηριχθεί σε ένα κορμό νεαρών παικτών που προέρχονται από τις ακαδημίες  όπως οι Ζεμπερης, Κατσαρός, Φιλοπουλος, ο έμπειρος Τσιμπερης καθώς και νέα παιδιά με διάθεση και όρεξη να προσφέρουν στην ομάδα και να βοηθήσουν στα μέγιστα για την σωτηρία όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Και ο Κουστέρης κατέληξε λέγοντας τα εξής: «Με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο που υπάρχει, τον ενθουσιασμό και την στήριξη της διοίκησης του κ. Κοτελιδα θέλουμε τον κόσμο να έρθει κοντά στην ομάδα να την αγκαλιάσει και να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται ώστε να αποτελέσει τον έκτο παίκτη. Να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι οι παίκτες θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να αποζημιώσουν τους φίλους του Φιλίππου Περιστερίου και να τους κάνουν υπερήφανους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με το μυαλό στην πρεμιέρα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας