Τελευταία ενημέρωση 05:18, 16 Απρ 2024

Ανουσάκη και Γκαβέλας στο team προπονητών!

Κατηγορία Θέρσιππος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Με δύο νέους προπονητές ενισχύθηκε ο Θέρσιππος εν όψει της νέας χρονιάς.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:«Ο Όμιλος μας με μεγάλη χαρά καλωσορίζει στις τάξεις του, τους παρακάτω αξιόλογους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής στους οποίους ανατίθενται καθήκοντα προπονητών και συγκεκριμένα:

• Την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, με ειδίκευση στις αθλητικές ρίψεις του κλασικού αθλητισμού κ. Ελένη Ανουσάκη. Η Ελένη είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο πρόγραμμα σπουδών «Φυσική Αγωγή και Αθλητισμός» με εξειδίκευση στην εφαρμοσμένη προπονησιολογία στίβου. Κατέχει τη θέση της ομοσπονδιακής προπονήτριας ρίψεων στην Εθνική ομοσπονδία ατόμων με αναπηρία, ενώ έχει υπάρξει διακεκριμένη αθλήτρια σφαιροβολίας με σημαντικές διακρίσεις σε εθνικό επίπεδο (4η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου το 2011).

• Τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Πλάτωνας Γκαβέλας. Ο Πλάτωνας επί σειρά ετών υπήρξε διακεκριμένος αθλητής στα 400μ με εμπόδια, με 8χρονη και πλέον παρουσία στην εθνική ομάδα στίβου. Έχει σημειώσει δε σημαντικές διακρίσεις, κυριότερες από τις οποίες είναι:
 1ος στους Βαλκανικούς Αγώνες Ανδρών-Γυναικών (2004)
 3ος στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ανδρών-Γυναικών (2005)
 3ος στους Μεσογειακούς Αγώνες (2005)
 6ος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΝΕΩΝ (2001).

Τα προαναφερόμενα νέα μέλη της "αθλητικής μας οικογένειας" αντικαθιστούν τους έως τώρα προπονητές οι οποίοι από τη νέας αγωνιστικής περιόδου δε θα ανήκουν στο προπονητικό επιτελείο του τμήματος και συγκεκριμένα:

• Την κ. Αγνή Δερβένη η οποία ζήτησε να απαλλαγεί από τα καθήκοντα που της είχαν ανατεθεί ως προπονήτρια των αγωνισμάτων ταχύτητας λόγω βεβαρημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό.

• Τον κ. Δημήτρης Κόλλια ο οποίος είναι αναγκασμένος να εγκαταλείψει την θέση του προπονητή ρίψεων προκειμένου να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, όπως αυτές απορρέουν από το Σύνταγμα.

Το ΔΣ του Ομίλου ευχαριστεί τους προπονητές που αποχωρούν και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Επιπρόσθετα εύχεται κάθε επιτυχία στους νέους μας προπονητές».

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Ιούλιος 2018 20:08
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δωρεάν προπόνηση στην πρότυπη Ακαδημία! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

14 Απρ 2024 Χρυσούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας