Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ισοπαλία με Αθηναϊδα (1-1)

Κατηγορία Ηρακλής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες έπαιξαν ανασταλτικό παράγοντα στους παίκτες του Ηρακλή  στο ματς με την Αθηναϊδα στο γήπεδο Ήφαιστου με αποτέλεσμα να παραχωρήσουν ισοπαλία με σκορ 1-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15΄ με τον Κιούση σφραγίζοντας το πολύ δυναμικό τους ξεκίνημα καθώς είχαν προηγηθεί δύο ευκαιρίες από τους Γ. Πούλιο και Μουράτη.

Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 28΄ λεπτό με ένα ευθύβολο σουτ λίγο έξω από την περιοχή με τον αντίπαλο επιθετικό να στέλνει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Παπαβασιλείου.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου στο 46΄  ο Ηρακλής είχε δοκάρι με τον Γ. Πούλιο. Σε όλο το διάστημα του δεύτερου μέρος η  βροχή δυνάμωσε αρκετά και έγινε ο ...αρνητικός πρωταγωνιστής βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Η σύνθεση του Ηρακλή: Παπαβασιλείου Γρηγόρης, Γιαννακόπουλος Αντώνης, Καρακωνσταντής Αλέξανδρος, Σταλμπουτζής Γιώργος, Μουράτης Μάρκος, Σιώλος Παναγιώτης, Τζαβάρας Υψηλάντης, Δρουγουνάκης Γιάννης, Κιούσης Σωτήρης ( 61΄Κασιμάτης Γιάννης), Νίτας Άγγελος ( 56΄ Ζαγκοβάς Σταύρος), Πούλιος Γιώργος.

Σ. ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Οκτώβριος 2018 17:55