Τελευταία ενημέρωση 20:27, 19 Απρ 2024

Fentagin:«To Σαββατοκύριακο που ονειρευόμασταν χρόνια!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Αναφορά στα δύο παιχνίδια του Σαββατοκύριακου που δίνουν ΓΣΠ και Ατρόμητος κάνουν οι οργανωμένοι στην επίσημη σελίδα τους:

«Έρχεται ένα Σαββατοκύριακο που ονειρευόμασταν χρόνια, ένα Σαββατοκύριακο που αρμόζει στην ιστορία και των δυο ομάδων μας. Στο μπάσκετ ξεκινάει η τελική ευθεία ενός μεγάλου ταξιδιού, ενός ταξιδιού όπου ο κόσμος του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ δεν άφησε ποτέ την ομάδα μόνη της, δίπλα της και στα γήπεδα και όπου άλλου χρειάστηκε..

Το Σάββατο στο κλειστό αντιμετωπίζουμε την υποχρέωση που έχουμε σε αυτήν την ομάδα, σε αυτήν την ομάδα που μας έχει κάνει περήφανους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Γι' αυτό λοιπόν είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε εκεί, με ένα κατάμεστο κλειστό, με ένα κλειστό να βράζει για την ιστορία αυτής της φανέλας, για να θυμήσουμε σε όλους τι έλειπε από την Α1’ τόσα χρόνια..Τιγκάρουμε το κλειστό απο νωρίς και δείχνουμε οτι οι μαγικές νύχτες στο κλειστό της κέννεντυ δεν είναι μια γλυκιά ανάμνηση αλλά μια κατάσταση που θα κάνει κάποιους να αισθανθούν πάλι το φόβο για την καυτή έδρα στο παλατάκι μας..θυμαστε ε..??

Περάσαμε δύσκολα χρόνια όμως δεν μασήσαμε σε οποιαδήποτε δυσκολία βρέθηκε μπροστά μας..και να ξέρετε το ταξίδι συνεχίζεται μέχρι να φτάσουμε εκεί που ακριβώς πρέπει..εκεί που είμασταν και ακόμα παραπάνω..Το Σάββατο λοιπόν στο κλειστό παίζει το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, το δικό μας ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ..

Διαθέτουμε εισιτήρια των 6 ευρώ. Τα προμηθευόμαστε οσο το δυνατόν πιο γρήγορα..

Την Κυριακή ερχόμαστε με φορα από την λιβαδειά και είναι επιτακτικό να είμαστε στις θέσεις μας και να σπρώξουμε την ομάδα όπως μόνο εμείς ξέρουμε για την νίκη. Συνεχίζουμε τις κερκιδάρες μέχρι να μην χωράμε και κρατάμε την ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος. ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ μην σταματάς..τρελανέ μας κιάλλο..

Επειδή οι καιροί είναι περίεργοι και το μικρό αγκαθάκι μεγάλωσε και ενοχλεί, έχουμε το νου μας και προστατεύουμε το σπίτι μας..

" Περπατάμε στην πόλη σαν μια μηχανή και νιώθουμε σαν βόμβα έτοιμη να εκραγεί..

Κάνουμε θόρυβο και αυτό είναι γεγονός, μιλάω για μια γενιά που δοκιμάζει την τύχη της αλλιώς..κάπως αλλιώς..»

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Οκτώβριος 2018 22:24
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας