Τελευταία ενημέρωση 05:10, 20 Απρ 2024
Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Φοίνικας απέσπασε λευκή ισοπαλία από τον Ηρακλή στο περιστεριώτικο ντέρμπι που έγινε στο γήπεδο του Ήφαιστου και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 72ό λεπτό, ο Σταμάτης σε μια προσπάθειά του εντός περιοχής, είχε μια κόντρα με έναν αμυντικό της ομάδας του Ηρακλή και έπεσε στο έδαφος χωρίς να ζητήσει όμως κάτι. Ο διαιτητής Σφακιανάκης θεωρώντας ότι έκανα θέατρο, έτρεξε πιο γρήγορα απ' όλους στη φάση για να βγάλει την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον επιθετικό του Φοίνικα, σαν να ήταν κάτι που περίμενε από ώρα να το κάνει. Έτσι, η ομάδα του Λαζάρου αναγκάστηκε για τα υπόλοιπα περίπου 20 λεπτά να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο και αντί να διεκδικήσει τη νίκη, αναγκαστικά να προσανατολίζεται στο πως να διαφυλάξει το βαθμό της ισοπαλίας.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παπαβασιλείου, Δρουγουνάκης, Καρακωνσταντής, Σταμπουλτζής, Γιαννακόπουλος,Σιώλος, Κιούσης, Τζαβάρας, Πούλιος, Μουράτης, Κασιμάτης. Αλλαγές οι Ζάγκοβας, Βασιλείου.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μυλωνάς, Καμαρέτσος, Κούλα, Λάσκαρης, Λιαγκόζης Α, Διονάτος, Ρόιμπας, Λιαγκόζης Γ. , Σταμάτης, Αμακόντου, Μακρής. Αλλαγές οι Κορδιάς, Ραυτόπουλος, Κολοκοτρώνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Σκόνταψε» με Χρυσούπολη 0-0! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας