Τελευταία ενημέρωση 14:00, 19 Απρ 2024

Κάρτα Μέλους για ακόμη πιο δυνατό Ατρόμητο στις γυναίκες!

Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια μεγάλη προσπάθεια για την προσέλκυση νέων φίλων πραγματοποιεί το Γυναικείο του Ατρόμητου το οποίο έθεσε σε κυκλοφορία την Κάρτα Μέλους που στόχο έχει να δυναμώσει ακόμη περισσότερο τη μεγαλύτερη ομάδα στο χώρο της στη Δυτική Αττική.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής: «Γίνε και συ Μέλος της Ομάδας της  πόλης του Περιστερίου. Στήριξε τη Μεγάλη Προσπάθεια των Γυναικείων Τμημάτων Με τις Μεγαλύτερες Ακαδημίες και με δύο Ομάδες Α' και  Γ' Εθνικής Κατηγορίας Πρωταθλήματος ΕΠΟ.

Με Την Αγορά Καρτα Μέλους Στηρίζετε την Ομάδα μας τον Γυναικείο Αθλητισμό της Πόλης μας όπως Επίσης κ Τα Μελλοντικά Προγράμματα μας.
Μέσω της Αγοράς Κάρτας Μέλους Προσφέρεις σε Πολλά Επίπεδα. Είσαι Αυτόματα Μέρος του Συνόλου που ειναι Υπεύθυνο για Στιγμές Υπερηφάνειας που μας Χαρίζουν τα Τμήματα των Γυναικείων Τμημάτων Ατρόμητου και Νεες Ατρομητου
Γινεσαι Μελος ΤΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ μας.

Το Όραμα μας από την Αγορα Κάρτα Μέλους είναι να γιγαντωθούν ακόμα Περισσότερο τα Γυναικεία Τμήματα.
Αποκτώντας τη Κάρτα Μέλους έχεις αυτόματα Ελεύθερη Είσοδο Στους Εντός Έδρας Αγώνες της Α Εθνικής και της Γ Εθνική Κατηγορίας ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ ΚΥΠΈΛΛΟΥ ΥΠΌ ΤΗΝ  Αιγίδα της ΕΠΟ των Τμημάτων μας και συγχρόνως Στηρίζεις Έμπρακτα την Προσπαθεα των ΚΟΡΙΤΣΙΏΝ και ΤΟ ΣΎΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΝΑ φτάσει τα Γυναικεία Τμήματα της ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΟΝΉ Ομαδα σε Ολη τη ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ Που Αγωνιζεται στη Α Εθνικη Κατηγορία κΑΙ  Γ Εθνική κατηγορία να φτασει Τα τμηματα μας όσο πιο ψηλά Γίνεται.

Περιμένουμε Τη Στήριξη από όλο το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ και Όχι Μόνο....Γονείς φίλοι Σύλλογοι Δήμος ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ Επιχειρηματιες Ατρόμητος Αντρικό και Ερασιτέχνης αλλά και όλος ο Φίλαθλος Κόσμος..

Γίνεται η ΑΣΠΙΔΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΊΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΤΡΌΜΗΤΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΥΖΑΚΗ  6986569648

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ήττα σε παιχνίδι του ενός γκολ στην Αγ.Παρασκευή! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας