Τελευταία ενημέρωση 03:20, 26 Απρ 2024

Λύγισε στο τελευταίο 8λεπτο στο Φάληρο (8-6)

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια ανάσα από την πρώτη του νίκη στην Α1 κατηγορία που θα έμενε και στην ιστορία έφθασε η ομάδα πόλο του ΓΣΠ η οποία όχι μόνο δεν πήρε ισοπαλία αλλά  ηττήθηκε εκτός έδρας από το Παλαιό Φάληρο με 8-6 σε παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο οκτάλεπτο. Ωστόσο η προσπάθεια των παικτών της ήταν εξαιρετική και άφησε υποσχέσεις για την συνέχεια.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και κατάφεραν να προηγηθούν γρήγορα με 2-0 χάρη σε τέρματα των Αλεξίου σε παραπάνω και Τρούλου σε κόντρα. Οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους ήταν νευρικοί στην επίθεση, κατάφεραν όμως με τον Παπανικολάου να μειώσουν σε 2-1 χάρη σε τέρμα του Παπανικολάου στον παραπάνω από το πρώτο δοκάρι. Το οκτάλεπτο έκλεισε με 3-1, χάρη σε πολύ ωραία επίθεση του Φαλήρου που κατέληξε στον Αλεξίου ο οποίος σκόραρε από φουνταριστό.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο το σκηνικό άλλαξε άρδην. Ο ΓΣ Περιστερίου βελτίωσε την άμυνά του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παρουσιάσει σωστότερες επιλογές και στην επίθεση. Ο Κλήμος μείωσε με ωραίο σκαστό σουτ από το 3, ενώ ο Φαναριώτογλου λίγο μετά τα μισά της δεύτερης περιόδου από την ίδια θέση έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Η αντίδραση του ΑΟΠΦ δεν ήρθε μέχρι το ημίχρονο, αντιθέτως ο ΓΣΠ ήταν αυτός που πήγε προηγούμενος στην ανάπαυλα, χάρη στο δεύτερο γκολ του Άγη Φαναριώτογλου σε παραπάνω.

Στην τρίτη περίοδο η απάντηση του συγκροτήματος του Τεό Λοράντου υπήρξε άμεση. Γαρδίκας και Αλαφραγκής σκόραραν με δύσκολα σουτ από τη θέση 1 και έδωσαν νέα προοπτική στην επίθεση των γηπεδούχων.

Ο ΓΣ Περιστερίου αντέδρασε άμεσα με τέρμα του Φωκά από θέση 2 (5-5). Οι ομάδες έχασαν συνεχόμενες επιθέσεις στη συνέχεια με το Ρομπόπουλο να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του Φαλήρου με λόμπα από το 2. Όμως, η κερδισμένη αποβολή για το Περιστέρι έφερε το γκολ του Σπούνερ για το 6-6.

Στην τελευταία περίοδο και με την παρέλευση δύο λεπτών, ο Αλεξίου κέρδισε πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Γαρδίκας κάνοντας το 7-6 ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι σκόραραν σε παραπάνω (5vs4) για το 8-6 με τον Τρούλο. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν αποβολή στη συνέχεια, ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έτσι οι παίκτες του ΑΟΠΦ κράτησαν τη νίκη μέχρι το τέλος διαχειριζόμενοι το χρόνο.

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου – ΓΣ Περιστερίου 8-6 (3-1, 0-3, 3-2, 2-0)

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου (Τεό Λοράντος): Κατσαγούνος Δ, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 2, Αλαφραγκής 1, Βιτέλλας, Τοράκης, Τσολακούδης, Ρομπόπουλος 1, Αλεξίου 2, Τρούλος 2, Μητράκης, Κατσαγούνος Γ., Μαλανδράκης

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ. 1, Γκάρντγιαν, Σπούνερ 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου 2, Αγκόρτσας, Κλήμος 1, Φωκάς 1, Τσαγκάρης, Δαλμάρας, Λαδάς, Αμπατζής.

                                            Πηγή: waterpolonews.gr

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας