Τελευταία ενημέρωση 17:23, 25 Απρ 2024

Γκούροβιτς:«Η καρδιά μου θα είναι πάντα κίτρινη και μπλε»!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο ΓΣΠ έκανε σήμερα το «3 στα 3» εναντίον του Χολαργού στην Α1 όμωςς στο ημίχρονο της αναμέτρησης, είχαμε την στιγμή της ημέρας στο κλειστό της Τζον Κένεντι.

Η ομάδα, δια χειρός του προέδρου Φίλιππου Κότση, τίμησε τον παλιό της παίκτη, Μίλαν Γκούροβιτς, που φόρεσε την φανέλα της το 1993 και την έβγαλε το 1998, όταν η ομάδα των δυτικών προαστίων έλαβε το ποσό των 2 δις δραχμών, που παραμένει ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου, προκειμένου να συνεχίσει ο παίκτης στην ΜπαρτσελόναAdTech Ad

Έχουν περάσει 20 χρόνια από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Σέρβος με το Περιστέρι με τα playoffs απέναντι στον Παπάγου το 1998 να είναι οι τελευταίες αναμνήσεις του Γκούροβιτς από την πρώην ομάδα του!

Ο πρωταθλητής Ευρώπης (2001) και κόσμου (2002) με την Εθνική Γιουγκοσλαβίας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά το τέλος της αναμέτρησης:

”Εδώ πάτησα για πρώτη φορά το παρκέ πριν 25 χρόνια. Δυστυχώς, έχω ξεχάσει τα ελληνικά μου, δεν είμαι ευχαριστημένος, αλλά έχουν περάσει και 20 χρόνια που έφυγα από την Ελλάδα. Είναι τιμή μου να είμαι εδώ, το Περιστέρι θα είναι πάντα στην καρδιά μου, η καρδιά μου θα είναι πάντα κίτρινη και μπλε. Θυμήθηκα όλα τα μεγάλα ματς που δώσαμε εδώ, με την Ταού, τον Άρη, το Κύπελλο Κόρατς, πριν 20 χρόνια. Θυμάμαι το πόσο γεμάτο ήταν το γήπεδο.

Έχω δική μου ακαδημία πλέον στο Βελιγράδι. Σε όλους τους Έλληνες, έχω να πω να βλέπουν μπάσκετ, γιατί η Ελλάδα έχει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη».

Πηγή:eurohoops.net

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 20 Οκτώβριος 2018 22:27
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τίμησαν τη μνήμη του Γιάννη Τεντόμα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας