Τελευταία ενημέρωση 08:30, 23 Απρ 2024

«Σκληρός» μέχρι το τέλος στη Μυτιλήνη!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Άγιος Ιερόθεος μπορεί να επιστρέφει με άδειες αποσκευές από τη Μυτιλήνη έχοντας χάσει με 1-0 όμως το γεγονός ότι κοίταξε στα μάτια τον πρωτοπόρο Αιολικό που «τα χρειάστηκε» στις καθυστερήσεις  δείχνοντας «σκληρός» μέχρι να ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν για τον Αιολικό, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαμπράκη, με τον Ζώντο να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ (6'). Ο Αιολικός απείλησε ξανά στο 16' μετά από σέντρα του Τσουβαλτσίδη και ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ποτουρίδη, που πέρασε ψηλά σουτ. Η ομάδα της Μυτιλήνης ήταν καλύτερη και έφτασε ξανά κοντά στο γκολ με τον Τιάγκο Λαρανζέιρα, αλλά το σουτ του απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Ζώντος (22'). Λίγα λεπτά αργότερα ο Αιολικός κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, το οποίο εκτέλεσε έξυπνα με πάσα, ο Βουτσιώτης σέντραρε παράλληλα αλλά το πλασέ του Ποτουρίδη έφυγε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων (26').

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Αιολικός είδε τον διαιτητή Φίτσα να του ακυρώνει γκολ με υπόδειξη του βοηθού Καντανολέοντα ως οφσάιντ στον Ποτουρίδη, που έβγαλε ωραία πάσα στον Τιάγκο Λαρανζέιρα, ο οποίος δε λάθεψε από το ύψος του πέναλτι (30'). Στο 38' ο Βαλιός έβγαλε τετ α τετ τον Ποτουρίδη, αλλά ο αμυντικός τον πρόλαβε μπαίνοντας στην περιοχή και απομάκρυνε.

Η πίεση του Αιολικού ήταν ασφυκτική στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους και ο κόσμος το καταλάβαινε, σπρώχνοντας τους παίκτες του Στύλου ακόμα περισσότερο στην αντίπαλη περιοχή. Στο 45' ήρθε και το 1-0 με γκολ του Άρη Λαμπράκη από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ στο "Γ" της εστίας τιυ Ζώντου, μέσα σε αποθέωση!

Στην επανάληψη ο Άγιος Ιερόθεος ανέλαβε μια μικρή πρωτοβουλία στο ξεκίνημα, όσο ο Αιολικός κυνηγούσε κάθε διεκδικούμενη μπάλα με στόχο να κλέψει και να βγει στην κόντρα. Ο ρυθμός παρέμεινε υψηλός, παρότι δεν υπήρχε κάποια αξιοσημείωτη τελική προσπάθεια στις δύο εστίες.

 Η πρώτη τελική για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 73' σε μια εκτέλεση φάουλ του Θανόπουλου που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ζαχαρή.

Ο Αιολικός απάντησε με ένα μακρινό σουτ του Διαμαντίδη (74') που μπλόκαρε σταθερά ο Ζώντος. Στο 83' ο Βεζιρτζόγλου είχε μια αδύναμη κεφαλιά λίγο άουτ, σε φάουλ του Βαλιού. Στο 85' ήταν η σειρά του Λαμπράκη να απειλήσει, αλλά το τεχνικό πλασέ του έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στις καθυστερήσεις, στο 6ο λεπτό για την ακρίβεια, ο Πολίτης λίγο έλειψε να προκαλέσει έμφραγμα στον Ταρλά, αλλά η κεφαλιά του έφυγε λίγο άουτ!

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Ζαχαρής, Τσουβαλτσίδης, Κρητικός, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης, Βουτσιώτης (65' Τσομπανέλλης), Διαμαντίδης (90' Καπταγιάννης), Ποτουρίδης (82' Βεζιρτζόγλου), Τιάγκο Λαρανζέιρα (89' Σεφουλάι), Λαμπράκης.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ζώντος, Πολίτης, Μανδαμαδιώτης (31' Χαραλάμπους), Τσατσαρής, Μπίρης, Αποστόλου, Λέσι (65' Μπαλατσούρας), Γκουτσούλας (78' Νικολέτος), Κράσι, Θανόπουλος, Σουλελές.

Πηγή sportslesvos.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Διαζύγιο και με Δρακόπουλο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Νικηφόρο ντεμπούτο

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας