Τελευταία ενημέρωση 13:26, 19 Απρ 2024

Fentagin:«Ασπίδα της ομάδας ο κόσμος της»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εντυπωσιακή παρουσία είχε ο φίλαθλος κόσμος του Ατρόμητου τη περασμένη Κυριακή στη Νέα Σμύρνη με κεντρικό πυρήνα για μια ακόμη φορά τους οργανωμένους οι οποίοι σε ανακοίνωση τους αναφέρουν τα εξής:

«Για να πάρεις κάποια παιχνίδια θέλεις πολλές φορές και λίγο τύχη. Η μπάλα δεν ήθελε να μπεί. Μπράβο στην ομάδα που έδειξε χαρακτήρα νικητή σε ακόμα έναν αγώνα, δεν τα παράτησε και το πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η ασπίδα της ομάδας είναι ο κόσμος της. Αυτός ο κόσμος που δεν την έχει αφήσει ποτέ μόνη της. Ξεκινάμε ένα σερί με δύσκολους αγώνες και θα πρέπει να προστατεύσουμε την ομάδα από τον οποιοδήποτε. Η αρχή έγινε στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα από τους επιτήδειους με τα " μαύρα ". Δεν πέφτουμε σε κανενός την παγίδα. Προστατεύουμε την ομάδα και το σπίτι μας, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου..

Είμαστε πρώτοι στην κορυφή και αήττητοι. Ο πόλεμος από τα ΜΜΕ, από ραδιόφωνα, εφημερίδες και τηλεοράσεις συνεχίζει με αδιάκοπο ρυθμό. Το έχουμε ξαναζήσει, δεν είναι η πρώτη φορά ούτε η τελευταία. Αυτό γουστάρουμε που σας πονάει, αυτό γουστάρουμε να είμαστε μόνοι μας χωρίς την αβάντα κανενός..αυτό μας κάνει δυνατούς και υπερήφανους..

Υγ.1 Με συνοδεία, ΧΩΡΙΣ συνοδεία ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Σαββατοκύριακα, καθημερινές, κύπελλα, πρωταθλήματα, σε ποδόσφαιρο, σε μπάσκετ, στην νέα σμύρνη στο μπραχάμι, στην γλυφάδα, στην καλλιθέα, απο νέο κόσμο, στην δάφνη, είτε ερχόμαστε 50, είτε 100, είτε 300 δεν θα βγείτε ΠΟΤΕ..ΠΑΝΤΑ ποδαράτα και ανενόxλητα ΠΑΝΤΟΥ έχουμε γυρίσει όλα τα φιλόξενα νότια προάστια..

Υγ.2 Όλη σας η ζωή κάποια υποτιθέμενα "σκηνικά" (???) , ένα αμάξι και ένα κυνήγι σε 5 ξέμπαρκα ανήλικα με τις κοπέλες τους. Φιλάκια πονεμένοι, συνεχίστε να ζείτε στο μαγικό κόσμο του ίντερνετ. Τόσα χρόνια οπαδοί τέτοια κλάψα, μιζέρια, σάλια και προπαγάνδα δεν έχουμε δει πουθενά αλλού..

2 στα 2 σε ένα βράδυ κανείς..

Υγ.3 Μια δεκαετία πέρασε από την τελευταία φορά που βρεθήκαμε στο ίδιο σημείο, στην ίδια κερκίδα και το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο. Εθνόσημα, σημαίες " ή ταν ή επί τας " να κουνιούνται υπερήφανα και με ζήλο. Ελπίζουμε την επόμενη φορά τουλάχιστον σε αυτό το θέμα ,να φανείτε τόσο καθαροί όσο σαλιάζετε..

" Οπαδοί " security με γιλέκα πορτοκαλί να κάνουν χειρονομίες και να βρίζουν. Αθάνατη ελληνική οπαδική σκηνή για κλάματα...
Δεν διαφέρεται σε τίποτα από τα 3 σιχάματα του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Οκτώβριος 2018 14:44
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Fentagin:«Στο dna μας η διαφορετικότητα»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας