Τελευταία ενημέρωση 03:43, 26 Απρ 2024
Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Γκολ για Τσάμπιονς Λιγκ, νίκη του Αγίου Ιεροθέου που πήρε δίκαια όλη τη δόξα από τη Δόξα Βύρωνα (2-0).

Οι «κιτρινόμαυροι» του Περιστερίου συνέχισαν την εξαιρετική τους πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας υποτάσσοντας την ομάδα του Βύρωνα με δύο υπέροχα γκολ που πέτυχαν στην επανάληψη αλλά σίγουρα το πρώτο είναι εκείνο ποπυ σπάνια συναντάς στα γήπεδα.

Το α’ ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις με τον «Άγιο» να πατάει καλύτερα και να ελέγχει τον αγώνα. Το ίδιο σκηνικό επαναλήθηκε και στην επανάληψη με τη διαφορά όμως ότι οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με ένα γκολ «υψηλής ραπτικής»στο 56’. Σε σέντρα που έγινε από τα αριστερά, ο Κακαλαμάνος με εναέριο ψαλίδι αν και σε αντίθεση κατεύθυνση «κάρφωσε» τον αντίοπαλο πορτιέρο που δεν κουνήθηκε από τη θέση του μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς (1-0) από τους φιλάθλους του Αγίου Ιεροθέου. Τη δική τους κερκίδα να σημειωθεί ότι είχαν και οι φίλαθλοι της Δόξας.

Λίγα λεπτά αργότερα (64’) ο Πανούσης ελίχθηκε έξοχα μακριά από την αντίπαλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έπιασε ένα ευθύβολο σουτ στα δίχτυα της Δόξας διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα (2-0).

Από εκεί και πέρα ο «Άγιος» κάνοντας σωστή διαχείριση κράτησε την πολύτιμη γι’ αυτόν νίκη αλλά έχασε με κόκκινη τον Κουμπούλη έπειτα από λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Ντάουλα που «έχασε» την συγκεκριμένη φάση ενώ στις υπόλοιπες περιπτώσεις λειτούργησε θετικά σε γενικές γραμμές.

Ο προπονητής του «Αγίου» Ισίδωρος Σταυριανός ξεκίνησε με την ακόλουθη σύνθεση: Τσουκαλάς, Καραγιώργος, Κολλιάκος, Βατίστας, Μπιρμπίλι, Κουμπούλης, Μπερτσιάς, Γεωργίου, Νιζάμης, Κακλαμάνος, Πανούσης. Έπαιξαν ως αλλαγή και οι Λουκάκης, Κωνσταντακόπουλος, Λαλάι.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Φεβρουάριος 2015 18:54
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πανέτοιμος για να παρασύρει τη Θύελλα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας