Τελευταία ενημέρωση 08:05, 26 Απρ 2024

Ακαδημία Water Polo με τη σφραγίδα του ΓΣΠ!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δυναμικά μπαίνει στις Ακαδημίες Υδατοσφαίρισης ο Γ.Σ. Περιστερίου. Σήμερα (Κυριακή 1 Μαρτίου)πραγματοποιήθηκε δίωρη προπόνηση των Ακαδημιών Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Περιστερίου . Όλοι οι μικροί αθλητές του συλλόγου βρέθηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο στην Χωράφα για να παίξουν σε κανονικό τερέν ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ τους. Αγόρια δημοτικού με πολλά χαμόγελα και δυναμισμό απέδειξαν ότι η πόλη του Περιστερίου αξίζει να δώσει ευκαιρίες στο άθλημα. Η σημερινή παρουσία αυτών των παιδιών ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα για την δυναμική εκκίνηση του Γ.Σ. Περιστερίου στις Ακαδημίες Υδατοσφαίρισης. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε φωνάζοντας δυνατά όλοι οι μικροί και ο προπονητής τους : "Περιστέρι" δίνοντας με αυτόν τον τρόπο μία υπόσχεση προς την πόλη τους και περιμένοντας και την ανάλογη στήριξη για τις προσπάθειες τους. Για το νέο αυτό εγχείρημα μίλησαν στο PeristeriSports  ο Αρσένης Μαρούλης και ο Γιάννης Φέγγος που είπαν τα εξής:

Αρσένης Μαρούλης (Αρχιπροπονητής Υδατοσφαίρισης ) : «Με αφορμή την έναρξη εγγραφών & ενδυνάμωσης των τμημάτων υδατοσφαίρισης (WATER POLO) του Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, θα ήθελα να προσκαλέσω όλους τους γονείς & τα παιδιά της πόλης μας να επισκεφθούν το κολυμβητήριο του Δήμου μας στην Χωράφα και να γνωρίσουν από κοντά το συναρπαστικό άθλημα της Υδατοσφαίρισης. Ενός αθλήματος που έχει να επιδείξει πολλές επιτυχίες για την χώρα μας. Στόχος του Γ.Σ. Περιστερίου είναι η ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό και η ανάδειξη του ταλέντου τους. Μέσα από τους αθλητές μας και την συνέχιση της συστηματικής μας προσπάθειας, είμαι πεπεισμένος ότι σε λίγα χρόνια θα καταφέρουμε να έρθουν οι μεγάλες επιτυχίες και στην πόλη μας. Σε αυτήν την καινούργια προσπάθεια ηγούνται έμπειροι προπονητές με πολλή όρεξη για δουλειά & επιτυχίες. Η Υδατοσφαίριση είναι ένα ομαδικό άθλημα που γίνεται με μπάλα μέσα στο νερό. Ιδανικό για τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Η ομαδικότητα και η έλλειψη μονοτονίας δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να αγαπήσουν τα παιδιά την Υδατοσφαίριση και να μείνουν «πιστά» στην πισίνα. Είναι ένα άθλημα που γυμνάζει όλο το σώμα, χωρίς τραυματισμούς και βοηθά στην σωστή κοινωνικοποίηση των παιδιών. Ο Γ.Σ. Περιστερίου εγγυάται ένα υγιές περιβάλλον».

 Γιάννης Φέγγος (Έφορος Ακαδημιών): «Στην αρχή της σεζόν συμφωνήσαμε ένα τετραετές πλάνο ανάπτυξης για την Υδατοσφαίριση στην πόλη του Περιστερίου. Εδώ και πέντε περίπου μήνες το ακολουθούμε πιστά και καθημερινά βελτιώνουμε τις συνθήκες και τις υποδομές για τους αθλητές μας. Αυτή η προσπάθεια μας έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς, εάν λάβουμε υπόψη μας ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε να διπλασιάσουμε σχεδόν τον αριθμό των αθλητών μας. Μέσα από την ανασυγκρότηση των υποδομών στο τμήμα των νεοεισερχόμενων αθλητών μας στις Ακαδημίες, προσδοκούμε να θέσουμε τις σωστές βάσεις για ένα άθλημα με μεγάλες αξιώσεις για την πόλη μας. Στόχος μας είναι η πρωταγωνιστική θέση στην Δυτική Αττική. Οι Περιστεριώτες χρόνια τώρα εμπιστεύονται στον Γ.Σ. Περιστερίου τα παιδιά τους για τα αθλήματα του Μπάσκετ και της Κολύμβησης. Τους προσκαλούμε να έρθουν κοντά μας για να γνωρίσουν και το άθλημα της Υδατοσφαίρισης και να πρωταγωνιστήσουν στην προσπάθεια ώστε στα επόμενα χρόνια το Water Polo να είναι ένα από τα δυναμικότερα αθλήματα του Περιστερίου».

Για πληροφορίες μπορεί ο οποιοσδήποτε να απευθυνθεί καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στα γραφεία του Γ.Σ. Περιστερίου, από τις 18:30 μέχρι και τις 21:30 στο τηλέφωνο 210 5055125

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ρήξη τενόντων και οι πρώτες βοήθειες »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο Λώλος εύχεται στον ΓΣΠ!

Ο Λώλος εύχεται στον ΓΣΠ!

26 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Σπανούλης: Όνειρο μας το Final Four

Σπανούλης: Όνειρο μας το Final Four

26 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ώρα ανόδου την Κυριακή!

Ώρα ανόδου την Κυριακή!

25 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Η 8η (διαχρονικά) δύναμη στην Ελλάδα!
H ΓΣΠάρα «ταξιδεύει» σήμερα για το όνειρο!
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας