Τελευταία ενημέρωση 10:53, 25 Απρ 2024

Η ΑΕΚ θα ακούει Ατρόμητο και θα τρέχει!!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Ατρόμητος έγινε μόλις η τέταρτη ομάδα στην ιστορία του πρωταθλήματος, που νίκησε την ΑΕΚ εκτός έδρας σε διαδοχικές σεζόν. Και η πέμπτη που τη νίκησε σε διαδοχικά παιχνίδια εκτός έδρας. Επίσης έγινε η τρίτη ομάδα, μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, που τη νικά στη εκάστοτε φυσική της έδρα σε διαδοχικές σεζόν.

Τον Μάρτιο του 1962 ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο «Νίκος Γκούμας» 3-2, με ανατροπή μάλιστα, αφού είχε προηγηθεί η ΑΕΚ 2-0! Και τον Μάιο το 1963 κέρδισε και πάλι εκεί με 2-0. Το επανέλαβε και τον Απρίλιο του 1964. Τρία διαδοχικά «διπλά». Ο Παναθηναϊκός έκανε και άλλα ζευγάρια εκτός έδρας νικών επί της ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια.

Επόμενη ομάδα που το κατάφερε ήταν ο ΟΦΗ. Το 1999-00, τελευταία χρονιά του Ευγένιου Γκέραρντ και το 2000-01, με τον Γιάννη Σαμαρά πλέον. Το πρώτο όμως παιχνίδι έγινε στη Ρόδο, οπότε ο ΟΦΗ δεν νίκησε στην φυσική της έδρα τα δύο διαδοχικά.

 

Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ σε διαδοχικές επισκέψεις για πρώτη φορά αμέσως μετά τον ΟΦΗ. Τις σεζόν 2000-01 και 2001-02, αλλά το πρώτο παιχνίδι έγινε στο Ηράκλειο, όχι τη φυσική έδρα της ΑΕΚ. Για να κάνει κάτι τέτοιο ο Ολυμπιακός, χρειάστηκε να φτάσει το 2009, όταν νίκησε Φλεβάρη και Σεπτέμβρη στο ΟΑΚΑ.

Τον Αύγουστο του 2012 ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε την ΑΕΚ 1-0 στο ΟΑΚΑ. Είναι η σεζόν που η ΑΕΚ υποβιβάστηκε. Όταν ο Αστέρας την επισκέφθηκε και πάλι, ήταν Νοέμβριος του 2015. Και την κέρδισε σε διαδοχικές επισκέψεις, όχι όμως διαδοχικές σεζόν.

Ο Ατρόμητος επικράτησε την περασμένη Κυριακή ενώ είχε νικήσει και τον Οκτώβρη του 2017. Και στα δύο παιχνίδια πάντως η ΑΕΚ δεν είχε τον κόσμο της.

Ομάδες που έχουν κάνει «διπλό» σε διαδοχικές επισκέψεις στην ΑΕΚ: Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος.

Ομάδες που έχουν κάνει «διπλό» σε διαδοχικές σεζόν στην ΑΕΚ: Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Ολυμπιακός και Ατρόμητος.

 Ομάδες που έχουν κάνει «διπλό» σε διαδοχικές σεζόν στην ΑΕΚ στο «Νίκος Γκούμας»: Παναθηναϊκός

Ομάδες που έχουν κάνει «διπλό» σε διαδοχικές επισκέψεις στην ΑΕΚ στη εκάστοτε φυσική της έδρα: Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός (το 2009 η πρώτη), Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος.

Ομάδες που έχουν κάνει «διπλό» σε διαδοχικές σεζόν στην ΑΕΚ στην εκάστοτε φυσική της έδρα: Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Ατρόμητος.

ΠΗΓΗ: superleague.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Νοέμβριος 2018 18:33
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας