Τελευταία ενημέρωση 23:54, 18 Απρ 2024
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Ένωση αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Αστέρα Εξαρχείων (2-2).

 

Η σεζόν δεν έχει εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο για την Ένωση Περιστερίου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχει... παραδώσει τα όπλα! Αντιθέτως, η ομάδα του Χρήστου Τάσση παλεύει όλα τα παιχνίδια, με στόχο να παίρνει το καλύτερο δυνατό! Το απόγευμα της Κυριακής έδωσε τη μάχη της κόντρα στον Αστέρα Εξαρχείων, τον οποίο υποδέχθηκε στο γήπεδο Ηφαίστου, και απέσπασε το ισόπαλο 2-2, μετά από μεγάλη προσπάθεια σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ματς.

Μόλις στο 8' οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Μαρινέλλη, όμως στο 24' ήρθε η ισοφάριση. Ο Τσαλίκης υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, με τον Αναγνωστόπουλο να εκτελεί την εσχάτη των ποινών για το 1-1. Με παρόμοιο τρόπο στο 38' ήρθε το δεύτερο γκολ για τον Αστέρα, όταν υποδείχθηκε πέναλτι σε βάρος του Αναγνώστου, που μάλιστα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Ο Γούλας ήταν ψύχραιμος από την άσπρη βούλα και έγραψε το 1-2. Στην επανάληψη οι 'πορτοκαλί-μαύροι' πίεσαν για την ισοφάριση, που τελικά επιτεύχθηκε στο 83' με σκόρερ τον Ζαχαρόπουλο.

Διαιτητής ήταν ο Γρίμμας, με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο και Μπεκιάρι.

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Φάνος, Μπόσιος, Αναγνωστόπουλος, Καπελέρης, Ν' Γκούνου, Ζαχαρόπουλος, Μπακλαβάς (46' Αθανασόπουλος (75' Κασπίρης)), Μαρούλης, Τάσης, Αναγνώστου, Κοίνης (46' Λιαγκόζης)

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσαλίκης, Μαρινέλλης, Φιλιππόπουλος (89' Γιουργιωτόπουλος), Γούλας (72' Ψύλλιας), Τζιμπιμπάκης, Ντάτσι, Πάτσος, Νάτσης, Ορφανός, Γκάτσο (60' Γκραμπότσκα), Κωνσταντόπουλος.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σε πολύ δύσκολη θέση »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας