Τελευταία ενημέρωση 08:49, 23 Απρ 2024

«Χορεύοντας στη βροχή» με Πανσερραϊκή (5-0)

Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όποιος πιστεύει ότι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου ανάμεσα σε γυναίκες δεν μπορεί να προσφέρει συγκινήσεις και να μην έχει ενδιαφέρον θα αναθεωρούσε την άποψη του αν σήμερα το μεσημέρι περνούσε από το γήπεδο της Χωράφας για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ατρόμητου με αντίπαλο την Πανσερραϊκή για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής.

Τα κορίτσια του Ατρόμητου χορεύοντας στον βρεγμένο αγωνιστικό χώρο καθώς μεγάλο μέρος του αγώνα έγινε υπό δυνατή βροχή έβγαλαν πάθος, ψυχή δύναμη, κι επικράτησαν με σκορ 5-0 πετυχαίνοντας τη δεύτερη φετινή τους νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τον Ατρόμητο μπροστά με γκολ της Παπαθεοδώρου ενώ η επανάληψη επιφύλασσε τέσσερα ακόμη γκολ από τις παίκτριες της περιστεριώτικης ομάδας.

Ακριβώς με το πρώτο σφύριγμα, η Σάλκουνιτς με φοβερό σουτ από το κέντρο έκανε το 2-0 για να πετύχει δύο ακόμη τέρματα στο 50' και στο 59' ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ που έκλεισε οριστικά η Φυτίλη στο 75' διαμορφώνοντας μέσα σε αποθέωση το τελικό 5-0 από τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στην κερκίδα δημιουργώντας πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Ξεκίνησαν οι Γιαννακούλη, Συρμή, Στεροπούλου, Βλασοπούλου, Αργυριάδη, Καλδή, Κριεζή, Γατούδη, Σάλκουνιτς, Τράγου, Παπαθεοδώρου. Αλλαγές οι Φυτίλη, Παθιακάκη, Γεωργοπούλου.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 18 Νοέμβριος 2018 21:37
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οι Νέες Ατρόμητου πρεμιέρα με «Ικαριώτικο»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Νικηφόρο ντεμπούτο

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας