Τελευταία ενημέρωση 07:58, 20 Απρ 2024

Παλιές δόξες αντάμωσαν για καλό σκοπό!

Κατηγορία Παλαίμαχοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μια ωραία παρέα παλιών παικτών του Ατρόμητου μπολιασμένη με αγάπη για την ομάδα αντάμωσε σήμερα στο γήπεδο της Χρυσούπολης και έπαιξε για καλό σκοπό με την ομάδα των Πανελλήνιου Συλλόγου Νοσηλευτών.

Σύνθημα του αγώνα ο «παιδικός καρκίνος μπορεί να νικηθεί» και στην πρόσκληση των διοργανωτών ανταποκρίθηκαν μεγάλες δόξες του παρελθόντος. Δέσποζαν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία Αλέκος Σκαρπέλης και Χρήστος Πάτσης  (ο οποίος έκανε τιμητικά την σέντρα του αγώνα) που αντιπροσώπευσαν τη δεκαετία του '70.

Από τη δεκαετία του ΄80 οι Τόλης Μητράκος, Γιώργος Ρυμικής, Πέτρος Τομάρας, Ανδροκλής Κωνσταντινίδης, Γιώργος Μακρής, Παναγιώτης Τριανταφύλλου, Νίκος Σιγάλας. Ο Κώστας Λιάτος από τη δεκαετία του '90 και από την πιο σύγχρονη εποχή οι Μουράτ Σεροπιάν, Μάρκος Δήμος και Γιώργος Κορακάκης.

Το αποτέλεσμα του αγώνα καμία απολύτως σημασία. Η ομάδα των Νοσηλευτών δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον όγκο του Μητράκου, στην φρεσκάδα των Κορακάκη, Σεροπιάν, Δήμου, στον αειθαλή Τριανταφύλλου, στον ογκόλιθο Ρυμική ακόμη και στον Ανδροκλή που χρειάστηκε ελλείψει γκολκίπερ να καθίσει κάτω από τα δοκάρια αλλά γρήγορα μετατοπίστηκε στην επίθεση.

Την φροντίδα της ομάδας είχε ο Βασίλης Κεχαγιάς, σαν τον αείμνηστο πατέρα του Νίκο που φρόντιζε τους άσους εκείνης της εποχής. Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του ΑΠΣ Ατρόμητος Αντώνης Πατατανές ο οποίος χαιρέτησε την πρωτοβουλία των παλιών άσων να παίξουν για ένα ιερό σκοπό.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Νοέμβριος 2018 20:47
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Έφυγε» η μητέρα του Τάκη Τριανταφύλλου »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας