Τελευταία ενημέρωση 20:31, 01 Μαρ 2024

Έγιναν «θαλασσοπόροι» για τον Ατρόμητο

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τρία παιδιά από τη Νάξο έγιναν πραγματικοί θαλασσοπόροι για να τους δει και να τους αξιολογήσει ο Ατρόμητος. Στην επίσκεψη του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου στη Μύκονο εκτός των άλλων θα μπορούσαν να πάρουν μέρος στις προπονήσεις και όσοι παίκτες ήθελαν από άλλα κυκλαδίτικα νησιά.

 

Η απόσταση της Μυκόνου από τη Νάξο είναι μόλις 45 λεπτά όμως επειδή τον χειμώνα δεν υπάρχει ανταπόκριση μεταξύ των δύο νησιών, τρία παιδιά από τη Νάξο που ήθελαν να αξιολογηθούν από τον Ατρόμητο τόλμησαν και έκαναν το εξής ταξίδι: Από τη Νάξο στον Περαια, διάρκειας εφτά ώρες και από τον Πειραιά στη Μύκονο ταξίδι διάρκειας πέντε ωρών. Μια απόσταση 45 λεπτών την έκαναν σε 12 ώρες μόνο και μόνο για να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Ο Δημήτρης Σκιαδάς (1998), ο Νίκος Δεγαϊτας (2001) και Γιώργος Μανδηλαράς (2001) από τον ΠΑΣ Νάξου, όλοι τους μέλη της Μικτής Κυκλάδων  είναι πέρα από κάθε αμφιβολία άξιοι συγχαρητηρίων γαιτί αψήφισαν το πολύωρο και κουραστικό ταξίδι μόνο και μόνο για να τους δει ο Ατρόμητος ελπίζοντας σε ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον.

Σην Μύκονο βρέθηκαν και δύο παίκτες του Ανδριακού οι Παναγιώτης Τζορτανίδης και Ισλαμαϊ Κλεμύς (γεννηθέντες το 1999) οι οποίοι δεν υπέστησαν ωστόσο την ταλαιπωρία των τριών παιδιών από τη Νάξο γιατί Άνδρος και Μύκονος έχουν ανταπόκρση με το πλοίο.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Μάρτιος 2015 13:16
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας